Московія – Туреччина – війна. Ідліб. Важливі деталі (Частина 1)

Після атаки московітів на колону турецьких військових, відбулося якесь тектонічне зрушення навіть не на рівні керівництва країни, а на фундаментальнішому рівні. Напевно, в Туреччині не дуже добре вивчили обставини початкового етапу російсько-української війни і не зробили потрібних висновків, а тому – отримали наочний урок того, чого ніколи не можна робити в протистоянні з московітами, не говорячи вже про бойові дії…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Наступна подальша інформація поступала з різних джерел, але ми чекали її офіційного підтвердження для того, щоб нею можна було вільно оперувати. Отже, міністр оборони Туреччини підтвердив інформацію про те, що турецька сторона попередила московітів про проходження військової колони. Причому, дали час, координати і склад колони, щоб уникнути непорозумінь.
У результаті, московіти завдали авіаудар саме у той час і в тому місці, де вказали самі турки. Причому, це був не одиничний удар, а літаки зробили кілька заходів, не зважаючи на те, що московітів відразу попередили, що вони атакують саме турецьких військових. Більш того, московіті спрацювали по своїй класичній схемі, спочатку атакують ціль, а потім – роблять паузу і накривають її повторно, коли до місця прибувають карети швидкої допомоги і починається евакуація поранених. Московіти накрили вогнем і швидкі.
Тепер турецькі військові точно знають, який ворог їм протистоїть і що він не дотримується жодних, навіть базових правил ведення війни. В цьому випадку, найбільш ефективним і безпечним принципом є: «хороший ворог – мертвий ворог», не полонений або поранений, а саме мертвий.
Ще більш підлою виглядає заява Путіна про те, що він не в курсі, хто атакував турецьких військових. Він так і сказав: «Може Зінка?» Проте, британські й американські військові однозначно вказують на те, що вогонь вела московітська авіація. Напевно, все це відповідним чином задокументовано і буде використано відповідним чином. Тому-то Вашингтон відразу і повністю, без звичайних обмовок, підтримав Туреччину в її будь-яких діях у відповідь.
Напевно, для того, щоб всім було зрозуміло, що насправді відбулося, в пресу видана маленька частина інформації, яка дає розуміння того, що насправді відбулося. За кілька хвилин до удару по колоні, двійко літаків – Су-24, з пізнавальними знаками ВПС Сирії і Су-34, з пізнавальними знаками ВПС Московії, зробили атаку на будівлю, яку займали турецькі військові і координати якого теж були передані московітам.
У цій інформації важливе те, що Су-34 «Зінка» точно не може експлуатувати і тому  брехня Путіна розкрита легким і невимушеним рухом. Повідомляється, що цю двійку літаків, які атакували будівлю, вдалося зафіксувати при зльоті з авіабази Хмеймім і провести її 230 кілометрів до Ідлібу і до моменту атаки.
Оскільки ця інформація особливо не світилася і на тлі атаки колони просто загубилася, її можна розглядати як якийсь знак, а саме. Технічними засобами щільно контролювалася авіабаза Хмеймім і тому – чітко відомо, що і в якій кількості звідти злетіло перед атакою колони. Просто увага була акцентована на цій двійці. Далі, все, що злетіло – спостерігалося до самого Ідлібу і зокрема, була зафіксована вся робота авіації в цьому районі. Швидше за все, ця ж двійка брала участь в нальоті на колону, можливо – у складі більшої групи.
Далі буде.
Джерело московітською:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків