Чи хворий Папа Римський на коронавірус?

Ватикан підтвердив, що Папа і два його помічника хворі на китайський коронавірус. Всього в Італії на сьогоднішній день більше 1100 заражених, 29 загиблих, близько 50 тих, хто видужали…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
На сьогоднішній момент Папа – найбільш високопоставлений керівник, який може бути зараженим. Судячи з усього, керівництво різних країн зараз перейде на бункерне управління своїми країнами. Для Московії така ситуація вельми специфічна – якраз зараз Путіну потрібне буде погоджувати незліченні суперечності, що виникають в ході державного перевороту, який він так вчасно затіяв 15 січня. І в звичайній ситуації шанс на втрату керованості процесом був половину на половину, а зараз, коли він буде вимушений ховатися в бункері канцелярії, він явно зростає.
Для парадних заходів зійдуть і двійники, але реальне управління їм не довіриш.
Ватикан оперативно повідомив, що Папа дійсно хворий на вірусне захворювання, але відмовляється підтвердити корона вірусне його походження. Скільки в цих повідомленнях медицини, скільки політики, сказати складно.  
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків