Московія. Часопис перевороту. Судомне прискорення на тлі війни з Туреччиною

Війна війною, а державний переворот у Московії ніхто не скасовував. Правда, як і все, що робить нинішній режим Московії, державний переворот виглядає якоюсь блідою неміччю…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
 Поки не більше чверті людей готова йти на ділянки і голосувати за поправки. Яких, до речі, ще ніхто не бачив, не читав і поняття не має – навіщо ось це все. Це класична сервільна страта, яка звично проголосує за будь-якого кота в мішку, а якщо влада скаже – то принесуть свій власний мотузок, мило і табурет. У інших якесь навіть зачаткове відчуття власної гідності не дає от так просто і бездумно голосувати за будь-яку нісенітницю. Особливо незрозумілу для самої влади.
Власне, це перша проблема – самі поправки. Їх ще немає. В усякому разі в затвердженому і проголосованому вигляді. Тяганина цілком зрозуміла – будь-яка революція має перед собою мету усунення від влади еліти, а у разі верхівкового перевороту, що коїться у Московії прямо зараз – частини еліти. Зрозуміло, що ті, кого процес перевороту намічає до з'їдання, цьому не раді і максимально чинять опір. Найпростіший спосіб опору – це тяганина. Затягування процесу. Знову ж таки, зрозуміло чому. Будь-який переворот – це криза, а тому для проходження найскладнішого етапу ключовим чинником є час. Під час кризи темпи завжди важливіші за якість. Якість потім можна поправити і налагодити, а ось упущений час повернути неможливо.
Тому й затягується процес та процедури. Вже півтора місяці пройшло з того, як Путін оголосив про початок державного перевороту, а з ним все ще «кінь не валявся». Тому наказано інтенсифікувати. У першій декаді березня закон про поправки ухвалять в другому читанні, потім відразу ж – третє і Рада Федерації Московії. Після цього протягом тижня його передадуть в регіони, а ще через тиждень свіжовиліплений документ подадуть на стіл президентові. Поспіх виправданий – якщо 22 квітня голосувати, а явка стає вкрай важливим показником (при цьому для Путіна і відсоток явки, і відсоток тих, що схвалюють держпереворот є істотними), то потрібно мати хоч якийсь час, щоб включити машину для обдурення і підтягти на ділянки якомога більше людей.
Чому явка має в цьому випадку важливе значення? Тому що губернаторський корпус теж, як частина еліти, повинен буде піти під ніж. Елітний погром, який і є базовою метою всього перевороту, вимагає від Путіна мінімальної залежності від будь-яких кланових і злочинних угрупувань (втім, у Московії це одне і те ж). А якщо відсотки доведеться накручувати, то в обмін на потрібний результат доведеться домовлятися і брати відносно губернаторів якісь зобов'язання. Тому важливі не тільки парадні результати, але і мінімальний рівень можливої фальсифікації. Тому і опитування, а не референдум. У референдуму жорсткі обмеження по явці – 50 відсотків і не менше. Опитування буде визнане таким, що відбулося при будь-якій явці. Але якщо вона складе 20-30 відсотків, це буде відвертий удар по ініціаторові перевороту, який розглядає явку як референдум про власну довіру. І за таких показників простір для маневру буде гранично обмеженим.
Тому Путіну потрібна явка, а значить – час для того, щоб її організувати і мотивувати. Хоча, відверто кажучи, з конституційним переворотом, як з війною в Сирії – ніхто в Московії до ладу не розуміє, чому раптом негайно доводиться кудись бігти. У чому сенс? Звичайно, реальну причину ніхто не назве, хоча вона на поверхні: правлячі клани настільки обкрали Московію, що красти вже нічого. А тому потрібно частину злодійської братви відлучати від пирога, щоб друзям президента було ще щось років 5-10 красти. Але цього, зрозуміло, ніхто вголос не скаже, тому доводиться нести ахінею про те, що тільки конституція заважає годувати дітей в школах безкоштовними сніданками. А тому все – бігом на ділянки, голосувати оптом за всі поправки. І за сніданки зокрема.
До речі, оптове голосування за різнорідні поправки – вірна ознака маніпуляцій і шахрайства. «Ви любите маму, тата і Хітлера?» І відповіді тільки дві – так чи ні. Приблизно так і буде сформульовано питання на голосуванні за поправки. Але влада, сформована рекетирами, шахраями, злодіями на довірі і іншою кримінальною шпаною, по-іншому просто не уміє. Вона може тільки брехати і шахраювати, так що тут все у повному порядку.
Так або інакше, але гальмування процесу триває в повний зріст, і це визнано загрозою. Тому наказано прискорити процес. Його, звичайно, прискорять, але до 22 квітня ще багато чого може відбутися, щоб супротивники елітного погрому, що намічається, встигли придумати якісь кроки і заходи, щоб зірвати або загальмувати процес. Китайська епідемія тут дуже до речі – якщо вона прийде до Московії в березні (а по всьому, саме до цього моменту у Московії вона почне бушувати цілком пристойно), то не так вже і складно буде налякати народ натяками про небажаність масових скупчень і гулянь. При тому, що ясності з необхідністю ухвалення цих дивних поправок до квітня не додасться, ризикувати здоров'ям і навіть життям за якісь іграшки Путіна не дуже-то захочуть навіть зовсім безмозкі його прихильники. Ну, і війна з Туреччиною теж не додає очок голосуванню – інформаційний привід буде зовсім у іншому місці, на тлі цієї війни поправки до конституції виглядатимуть непереконливо.
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків