«Двохсотий швидкий» із Сирії (Частина 1). Відео.

Ніч у Сирії пройшла бадьоро і весело. Важко сказати, про що там вчора домовився Ердоган з Путіним, але все говорить про те, що Путін як завжди «кинув» свого візаві, але Ердоган – не фрау Штазі і не Макрон. Схід має свої особливості і там теж уміють підкинути так, що тільки мружся…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
По діях Туреччини можна зрозуміти контури домовленостей. Видно, Путіну зараз украй важливо показати своїм військовим, що ситуація в Сирії не така вже й катастрофічна і для паніки немає ніяких причин. Це при тому, що за дві доби ударне угрупування під Ідлібом втратило майже півтораста танків, купу легкої броні і що найнеприємніше, почали падати літаки. Турки офіційно підтверджують два аероплани, але знову ж таки, Схід – справа тонка. Відео в Мережі говорить про те, що насправді налупили 5-6 аеропланів.
Все це у військових викликає законні питання про те, що Туреччина – зовсім інший супротивник, для боротьби з яким у Сирії немає ані сил, ані засобів. Строго кажучи, Туреччина здатна зробити все, що їй заманеться і військові розуміють, що протиставити цьому нічого.
Інфраструктура і логістика московітів дуже вразлива для регулярної армії рівного технологічного рівня, але вдвічі більш уразлива перед супротивником, технологічно більш оснащеним. Зараз вже очевидно, що моковітське наземне угрупування в Сирії на покоління відстало від ЗС Туреччини, і Московія дуже побоюється, що якщо затіяти серйозну бійку в повітрі, то виявиться, що і там хвалені «новітні, такі, що не мають аналогів» аероплани розділять долю вже згорілих Су-24. Більш того, московіти вибрали для своїх баз ВПС і ВМС дуже вдале місце, якщо головною зовнішньою загрозою вважати Ізраїль, і дуже невдале, якщо цим супротивником є Туреччина. У неї більш, ніж достатньо засобів, щоб зрівняти із землею ці бази просто зі своєї території, оскільки все знаходиться біля її кордонів.
Вся сукупність цих проблем, плюс потенційна можливість перекриття Босфору однозначно була видана Путіну як смертельна небезпека сирійському і лівійському угрупуванням військ і Путіни прохав Ердогана дати йому можливість заспокоїти своїх військових, бо історія Московії містить не один епізод, на кшталт загибелі Павла 1.
Ердоган відвів свої війська від Саракібу, що було в Московії видано за неперевершену перемогу. Але перемоги не було. Була домовленість і замість Путін пообіцяв приструнити якісь невідомі сили, які провокують протистояння з Туреччиною.
Але як тільки з Саракіба показали кадри з «військовою поліцією» Московії, а значить – Путін трошки заспокоївся, почалося те, що зазвичай і буває, коли московіти запрошують припинення вогню або перемир'я. Відсапавшись, вони тут же його порушують. І якби Ердоган поступав так, як це робить шмаркля або европейці, то йому б почали нарікати на те, що він не тримає слово, а він – робив би круглі очі і питав: «Яке слово? Де це написано? А ви доведіть?»
Але Ердоган знав, що так і буде і мабуть пояснив Путіну, що його поліцію ніхто не чіпатиме, а ось якщо поза обумовленим місцем дислокації будуть якісь ворожі дії, то турецька сторона не чекатиме Москви і вирішуватиме питання самостійно.
Так воно і трапилося. Турки почали випалювати все, що ворушилося зовні Саракібу плюс до того знищеного, про що ми писали, додали по одній установці «Панцир» і «Бук», які наводилися на турецькі літаки. Ось кадри того, як засумував черговий «Панцир».
Далі буде.
Джерело російською:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!
 






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків