Навчання, так – навчання! (Частина 1). Відео.

Для мене вже давно зрозуміла проста істина, що стосується Путіна. І хто б і що про нього не казав, він все одно залишається цілісним персонажем, який демонструє як мінімум одну якість, за будь-яких обставин…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Ця якість – брехня, він бреше завжди, скрізь і з будь-якого приводу. Він бреше – як дихає, і я не здивуюся, що він сам вірить в те, про що бреше. Тим помітнішими стають ті рідкісні моменти, коли він ненавмисно промовляє правду. Причому, це відбувається мимоволі і начебто йому здається, що це він так відважно закрутив сюжет, що слухачі просто повинні роззявити рукавички, але у результаті виявляється, що говорив він правду, хоч вона виявилася трохи не такою, як він її собі бачив. Охочі можуть подивитися на те, як грайливо і з якою усмішкою він про це розповідав:
https://www.youtube.com/watch?v=9t1nY1EMSt8&feature=emb_logo
Як ми бачимо, дід вважає себе дотепним і мудрим пацієнтом, який начебто і загрозу висловлює, але робить це у такому вигляді, що до нього ні з якого боку не підкопаєшся. Загалом, він вважає себе неперевершеним оратором і тому мова про те, що його війська ведуть дешеві навчання в Сирії, йому справді подобається.
Саме ця промова викликала шквал обурення в різних країнах, але мабуть, вона спочатку була задумана так, щоб викликати максимальний резонанс, а у разі чого можна було б зробити здивовану і навіть скривджену фізіономію, мовляв нічого поганого не сказав! Там воює сирійська армія, а ми ходимо поряд і ні в що не ліземо. Тобто – проводимо навчання максимально наближені до бойових.
І так все було рівно до того моменту, коди в бійку не влізла Туреччина. Саме у цей момент став зрозумілий дійсний сенс слів Путіна, можливо, навіть для нього він став новим. Проте, саме активна участь Туреччини зробила з такого собі грайливого сарказму Путіна чисту правду.
Дійсно, навчання проводять за наявності двох протиборчих сторін. Якщо це військові навчання, то у військових завжди має бути умовний або не дуже умовний, але супротивник. Путін мав на увазі, що його військові безкарно відстрілюватимуть всіх, кого вони запишуть у вороги, а їм ніхто і нічим не відповість.
Звичайно так, щоб зовсім без втрат все пройшло, не буває, але передбачалося, що цих втрат буде настільки мало, що це дорівнюватиме втратам, при проведенні великих навчань на власній території. Простіше кажучи, московіти стали стрілками, а сирійська опозиція – мішенями. Так воно і було, поки в гру не вступила Туреччина і виявилось, що в цьому випадку, в ролі стрільця вже виступають турки, а в ролі мішеней – московіти.
Причому, турки це роблять такими засобами і таким чином, що протиставити їм просто нічого. Виходить, що московітські війська дійсно проходять у Сирії дешеві навчання, тільки не в тій ролі, яка передбачалася спочатку. Дешевими ж ці навчання є тому, що будь-яка кількість втрат особового складу компенсується за принципом «баби ще понароджують».
Далі буде.
Джерело російською:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків