Дуже чорна дірка (Частина 1)

До цих пір вчені не до кінця розгадали всі таємниці «чорних дірок». Відомі якісь зовсім вже загальні характеристики цих небесних об'єктів, але оскільки поблизу них фізика перестає працювати в звичному для простих людей розумінні, то подробиці будови цього феномену і його «повний функціонал» описуються різними теоріями, які важко підтвердити на практиці…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
У будь-якому випадку, вони бувають різних габаритів, в різних місцях і умовах. Відомо, що поблизу дірок навіть час змінює свою течію, а все решта –  тим більше. Але недавно в Московії прочинили завісу над однією з чорних дірок, хай і не зовсім космічного походження, але судячи з описів, мало чим  відрізняється від відомих небесних об'єктів.

Загалом, суть чорної дірки в космосі полягає в поглинанні навколишньої матерії. Туди засмоктуються як міжзоряні гази, так і туманності, а іноді і цілі зірки. Але при цьому виникає питання про те, куди це все дівається? На цей рахунок є цілий набір теорій, одна з яких свідчить про те, що «дірка» викидає матерію в інше вимірювання або в іншу частину Всесвіту. Просто з іншого боку це виглядає як гігантське джерело світла і взагалі – випромінювання.

Як воно там влаштоване в Космосі – нехай розбираються астрономи і фізики, а в Московії ясність до цього явища внесли інші фахівці. Власне кажучи, саме те, про що говорять московіти, помітною була саме та гіпотетична частина чорної дірки, яка випромінює потік матерії з невідомого джерела і швидше за все, – з іншого вимірювання.

Йдеться про те, що більшість поточних військових конфліктів або просто воєн обов'язково обумовлені застосуванням зброї московітського виробництва. Це може бути легка стрілецька зброя або танки і навіть ракети. Недосвідчений спостерігач, узявши в руки таку зброю, обґрунтовано припустить, що ось ця конкретна залізяка прибула з Московії. І дійсно, важко собі уявити, що московітська зброя була доставлена до місця конфлікту волохатими джедаями з планети Мельмак.

Але не все так просто. Як тільки ці питання задаються Москві, звідти чується монотонна відповідь про те, що Московія не торгує зброєю з бандами й іншими сумнівними організаціями, а замість цього, постачає своє залізо винятково за міжурядовими угодами згідно відповідним контрактам. А те, що воно опиняється біля кого завгодно, то постачання міг здійснити хто завгодно, та хоч Зінка, але звичайно – не з Московії, оскільки там з цією справою не побалуєш.

Ось тут і виникає аналогія із зворотною стороною «чорної дірки». Зброя стріляє, вбиває десятки тисяч людей, а звідки взялася в безлічі гарячих точок – невідомо. Правда, в Україні було встановлено, що вказана вище зброя береться з шахт, а це означає, що саме звідти мчить ця військова матерія в решту світу.

У наявності – завдання, аналогічне астрономічному, але недавно його розв’язання було опубліковане московітськими ЗМІ, які навіть не зрозуміли, що написали. Тобто, якщо з чорними дірками питання стояло приблизно так: «куди дівається поглинена матерія», то у випадку з російською зброєю, питання стоїть протилежним чином: «звідки все це береться?»
Далі буде.
Джерело російською:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків