Помах турецького ятагана. Відео. 2 світлини.

Як ми і обіцяли раніше – невелике вечірнє зведення про бойові дії в Сирії. Наскільки можна зрозуміти, турецькі військові зараз навмисно не чіпають місця, де росіяни тримають свою «військову поліцію» і що, наскільки зрозуміло, узгоджено з президентом Ердоганом…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Але військова поліція не повинна мати важких озброєнь і надмірної техніки. Мабуть, путінські виверти, коли під виглядом «військової поліції» до Сирії або ОБСЕ на Донбасі, насправді маневрують війська Московії, тут вже не проходять. Сказали, що стоятиме ваша поліція в Саракібу – ок, нехай стоїть, а все решта, що по факту не може бути поліцією – під ніж.
Правда, сьогодні не було масового перетворення на порох всього, що ворушилося, але і точкові удари виглядають теж непогано. Ось невелике зведення того, що було знищене за сьогодні і що вже підтверджене.
Ці дані дає Міністерство оборони Туреччини й урядова інформаційна агенція Анадолу. Але насправді, знищено дещо більше всього цього добра, оскільки до зведення ввійшло те, що підтверджене засобами об'єктивного контролю, в режимі реального часу. Все те, що знищили рейдові групи, буде відомо трохи пізніше. Так буває завжди.
На відео, яке можна подивитися за посиланням, можна відмітити, що знищуються в основному танки. Схоже, що в турецькому Генштабі вирішили, що чим менше їх залишиться в Сирії, тим легко буде вибивати супротивника в майбутньому. А поки, їх не потрібно десь шукати і виловлювати, вони самі низками повзуть під удари дронів, а ті – тільки встигають перезаряджати боєкомплект. Крім того, варто звернути увагу, що прилітає по танках тоді, коли навколо них максимум особового складу, який йде у витрату причепом. Раніше турки лупили з мінімумом супутнього збитку, а зараз – плюнули на церемонії – рубають м'ясо.
Але важливо ще і те всередині турецького політикуму, викристалізовується нова парадигма, яка ой як не сподобається Путіну. Вже не тільки і не стільки Ердоган висловлюється за те, що треба не просто вирішувати прикордонні питання і морозити ситуацію на десятиліття, а йти до Дамаску і закликати до відповідальності Асада. Ця думка стає все більш виразним консенсусом як в політичному середовищі, так і в громадській думці.
Важливий й інший аспект. Турецькі політичні діячі все жорсткіше оцінюють імпотенцію НАТО. Між іншим, вони правильно говорять про те, що йдеться про бездіяльності Альянсу, коли пряма загроза безпеці Европи і Туреччині, виникла при агресії Московії проти Грузії та України і зараз Альянс демонструє все ту ж імпотенцію.
Дуже показово, що коли Турки почали конкретно тіснити московітів, Путін миттєво зателефонував Меркель з тим, щоб вона чинила тиск на Ердогана і та щось таке спробувала зробити, що викликало в Туреччині вибух обурення.
Наскільки можна судити по тональності турецьких пабліков, НАТО там зараз сприймається як лайка. Тільки Злучені Держави щось роблять в практично. Вони пообіцяли надати Туреччині всю необхідну номенклатуру авіаційних боєприпасів для літаків і безпілотників, включаючи ракети, авіабомби й інше. І швидше за все, готуються поставити до Туреччини і комплексів ППО.
Загалом, бойовий дух в Туреччині тільки піднімається і те, що ми вже бачили – дійсно – квіточки. Далі буде цікаво!
Джерело російською:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!
 






Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків