Точка неповернення (Частина 2)

І ось коли метрополія зміцніла, вона вирішила зробити те, що вважала за необхідне і доцільне – повернути свою колишню колонію, яка виглядала доступною і покірною…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
І треба сказати відверто, якби Москва не полізла нахрапом, військовою силою, а чередами клоунів, арлекінів і блазнів, то ще важко сказати, чим би все закінчилося. Але однією з головних рис Путіна є нетерплячість. Він вирішив все зробити швидко і трапилося те, що трапилося.
Поступивши таким чином, агресор запустив ланцюгову реакцію, яка запустила глибинні, відцентрові процеси і вони набули необоротного характеру. Ось зараз ми дивимося на величезну кількість московських холуїв і повій у влади і думаємо, що все пропало. А нічого подібного! І що найголовніше, в Москві це вже теж давно зрозуміли, хоч і прагнуть не подавати вигляду.
Рубікон був перейдений в той момент, коли вголос були названі свої герої і свої зрадники. Причому, зроблено це було настільки гучно, що вже не важливе, хто і як намагається це заглушити. Все, процес пішов і тепер він живе своїм життям. Трапилося те, чого в Україні не було триста років. Нарешті сформувалася і виявилася та сама суть, яка безумовно є точкою збірки або ядром народу.
Не важливо, що зараз ми спостерігаємо відкочування цієї хвилі, таке повинне було статися і воно сталося перед накатом нової хвилі. Вищої і потужнішої. Ті, хто цього не зрозумів і зараз намагається плазувати перед записними зрадниками і явними путінськими агентами, дуже скоро робитимуть великі, круглі очі і розповідатимуть, що то були не вони або вони щиро не знали, з ким зв'язалися. Більш того, вони рватимуть на собі нижню білизну і кричатимуть: «Дайте мені зрадника, я його своїми руками.!»
Все ті, хто вирішив, що ця влада надовго або що вона матиме спадкоємність, треба десять разів подумати про те, що і коли буде після неї. Досвідчені люди вже зараз потихеньку підстеляють соломку.
Саме сьогодні важливо уважно дивитися по боках, щоб  нічого не забути. Щоб різні «славіки» знову не стрибали по сцені з прапором і не імітували патріотів, а публіка цьому вірила. Ось всі вони зараз розкрили свою суть і можливо, саме для цього і програється ця містерія, яка нагадує біблейський захід, відомий як «відділення зерен від куколю». Ось це все зараз розділяється настільки чітко, що ні при якій іншій ситуації це не було б настільки очевидно.
Ну а тим, хто зараз тільки міцніше стискував в руках масельничку, стоячи посеред свого городу і роздумуючи над одвічним питанням «Бути або не бути», треба подумати ще ось про що. Насправді, шість років тому почався крупний і невідворотний процес становлення нації. Він відбувається виключно в горнилі війни і ось такої боротьби, яку ми маємо прямо зараз, коли ворог зайшов через необачно залишену відкритою хвіртку в городі. Хоча – і це наука! Не залишай хвіртку без нагляду, ніколи. Краще відкрити перед другом, ніж потім виловлювати ворога, який через неї проник.
І ще, мабуть – найголовніше. За довгий час нашої історії нікому з наших великих предків не вдалося розбудити душу народу, що дрімала, але тепер вона безумовно прокинулася і оголосила про те, що сон закінчився. У Москві це чітко знають. Так от, дуже багато з тих, хто носив відомі всім імена: Бандера, Петлюра, Мазепа і багато інших, віддали б все, щоб жити в цей час і бачити народ, що прокинувся. А влада – нікуди вже не подінеться. Це – справа техніки. Головне вже трапилося.
Джерело російською:
Частина – 1:
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!
 




Коментарі

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків