Короновірус. Зроблено в Московії на ФБУН ГНЦ ВБ «Вєктор»

Розробником штаму вірусу (того самого) є вірусологічний науковий центр «Вєктор» міноборони Московії, який розташований в Новосибірському регіоні, а точне в населеному пункті Кольцово, Бердск. Нижче скрін з офіційного сайту цієї контори.
Наказ на розробку нового вірусу прийшов після офіційного підвищення пенсійного віку на Московії. Причина наказу банальна – гроші. Підвищення пенсійного віку на Московії – це майже трильйон доларів економії. У кремлі підрахували, що тупо дешевше отруїти своїх же пенсіонерів і продовжити грати в геополітику. Коротше, дідусь вирішив цілком серйозно в Хітлера погратися.
Вірус, який всі обговорюють, був готовий, а точніше виготовлений в серпні 2019 року і випробуваний на території Московії восени 2019 року в ленінградській області, в Краснодарському краї, Криму, Оренбургу, Москві, Новосибірську, де було зафіксовано багато випадків атипової пневмонії. Вірус показав себе добре, смертність в цільовій групі була такою як треба: вмирали саме ті, хто й мав здохнути – пенсіонери, люди із слабким імунітетом, а здоровіші залишалися живими і видужували.
Після цього, за три місяці до нового року, в жовтні, вірус був прийнятий замовником і затверджений вірусологічним центром «Вєктор» як готовий продукт. В кінці цього ж місяця московіти випробували вірус на китайцях – його завезли і посіяли біля інституту вірусології в Ухані.
   І почалася грандіозна вистава, яку переглядав цілий світ, хоча, по факту, це була операція прикриття з боку Московії. Кремль залучив величезні ресурси, щоб все виглядало як провина китайців, навіть профінансував статтю ізраїльського фахівця з безпеки Денні Шохама до «The Washington Times», в якій була запущена гіпотеза про те, що вірус був розроблений в лабораторії в Ухані. Майже всі повірили в провину китайців, теза зайшла в ЗМІ і в мережевий медіа простір, не зважаючи на те, що жодних підтверджень причетності китайців до розробки вірусу не було (офіційний Пекін пізніше аргументовано довів, що вірус в принципі не міг бути розроблений в Ухані, але маховик був запущений).
Хоча, кремль, за старою традицією, з потрухами видали тупі кремлеботи і пропагандисти, які почали в один голос кричати про те, що це сезонний грип, що проблема з вірусом надута і висмоктана з пальця, що не потрібно боятися нічого і ніяких ризиків новий вірус не несе. Після цього в гру вступає московський патріархат, який розповідає про «Благодать Божу» і організовує масові заходи (хресні ходи, паломництво до мощів і таке інше). Все чітко і продумано до дрібниць: більшість віруючих в московського бога – це якраз пенсіонери, цільова група вірусу.
Сама ж влада Московії, не зважаючи на розповсюдження вірусу по планеті що робить? Включає тупий мороз і у всі пропагандистські глотки продовжує твердити про те, що вірус – це надута проблема і наслідки його Московії не страшні, що вірусу як такого не існує і таке інше.
Дуже цікавий сам факт, що навіть після офіційного оголошення глобальної пандемії в світі кремль не закривав кордони, не проводив жодних тестів прибулих громадян, ніякого карантину, до цих пір працюють метро, ринки. Також офіційні власті Московії заборонили лікарям ставити правильний діагноз, замість нього лікарі писали, що це пневмонія. Після цього діди луб'янки знову підключили пропагандистів і ботоферми, які поширили дезінформацію про реальну кількість хворих і померлих.
   Ну і саме епічне – на офіційному рівні в Московії почалися блокування постачання антисептиків, масок, рукавичок, тестів. Це говорить лише про одне – власті Московії тупо спалилися в зацікавленості максимального розповсюдження вірусу на її території.
На Московії статистику по вірусу і хворим збирають моніторингові спеціальні групи, ця інформація не потрапляє в ЗМІ, а йде замовникові вірусу в міноборони Московії для подальшого аналізу.
До речі, погодьтеся, дуже схоже на операцію на кшталт Голодомору в Україні.
Й останнє. До Італії поїхали не просто лікарі, туди поїхали розробники вірусу, які хочуть ближче познайомитися з італійською версією вірусу, щоб адаптувати під нього вакцину (адже скоро ВВХ повинен вийти весь у білому і всьому світу розповісти про успіхи російської медицини, яка врятує Світ).
Погано тільки те, що в Москві зрозуміли, що методи ведення воєн застаріли і вирішили поставити на кін все, використовуючи для втихомирення і зняття санкцій біологічну зброю масового ураження.
Спроба домовитися з новим Хітлером не вдалася, світовий політикум з розгону і добровільно стрибнув на ті ж граблі, що і у випадку з маніяком з вусами.
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків