ООН звинуватила Московію у військових злочинах у Сирії

Слідчі ООН прийшли до висновку, що московітські війська здійснювали т.з. «невиборчі атаки» по цивільних районах…
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
*
Розслідування лиходійств у Сирії, яке веде ООН, вперше звинуватило Московію в прямій участі у військових злочинах, хоча звинуватити повинні були ще 25 років тому, коли Московія вторглася в Чечню. В ході двох воєн убила 260 тис. мирних жителів серед яких 42 тисячі чеченських дітей.
Нова доповідь Незалежної міжнародної комісії з розслідування подій у Сирії присвячена подіям в період з липня 2019 року по січень цього.
Особлива увага в ній приділяється атакам «проурядових сил» на цивільні об'єкти, включаючи медичні установи, через яких 700 тисяч мирних жителів було вимушено залишити свої будинки.
Першим злочином, який вивчили слідчі, стала серія повітряних ударів 22 липня по ринку в Маарат-Нумані – густо населеному місті в 33 кілометрах на південь від Ідлібу. В результаті було вбито 43 мирних жителя, включаючи 4 дітей. Щонайменше 109 чоловік було поранено.
Крім того, комісія розслідувала бомбардування табору біженців, що окремо стояв в полях поблизу міста Хаас в провінції Ідліб. В результаті атаки 16 серпня московіти вбили 20 чоловік, включаючи 8 жінок і 6 дітей. Ще 40 отримали поранення.
«У обох випадках московітські ВПС не направляли атаки на конкретні військові об'єкти, що є військовим злочином у вигляді невиборчих атак по цивільних районах», – мовиться в доповіді.
Вкажемо в зв'язку з цим, що наведені слідчими ООН факти, це крапля в морі лиходійств і різанини, які Московія чинить у Сирії. Тисячі відео фактів, документів і свідоцтв людей, що вижили, не залишають ніяких сумнівів в тому, що Москва цілеспрямовано (а зовсім не «не вибірково») полює саме на мирних жителів, прагнучи вбити якомога більше дітей.
Сенс цієї сатанинської логіки Кремля простій – психологічно зламати народ, змусити відмовитися від підтримки повстанців.
Тому доповідь ООН і звинувачення у військовому злочині Московії на підставі т.з. «невиборчих бомбардувань» насправді відводить від головного звинувачення, яке повинне було б прозвучати в стінах ООН, – Москва проводить цілеспрямовану політику геноциду й етнічного чищення в Сирії, цілеспрямовано вбиває сирійських дітей в т.ч. із застосуванням заборонених міжнародними конвенціями видів зброї.
Слідом за цим Путін має бути оголошений військовим злочинцем, а міжнародних кримінальний суд повинен видати ордер на його арешт.
Підписатися на цей ресурс можна тут:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!
 




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків