Увага. Гетьман потребує нашої підтримки.

Колеги, всім – доброго ранку! Тут буде зовсім коротке повідомлення для всіх, хто «має час і натхнення». Сьогодні в 14:00 під Печерським Судом відбудеться черговий акт ганебної комедії, яку поставив відомий всім до нудоти продюсер. Вірніше, спочатку продюсера поставив його господар, а потім вже він – поставив ганебну комедію, в яких він набив не тільки руку, але і найнесподіваніші місця. Комедія називається: «Посади Пороха».
Напевно, сам продюсер, його трупа і господар так і не второпали, де вони намагаються влаштувати свою треш-виставу. Мабуть, вони вирішили, що освоїли різні режими гри, зокрема – «турборежим», а тому можуть собі мати режим «бога».
Але в будь-якій грі слід мати відчуття міри, оскільки загравшись, можна не відмітити як переступаєш грань, за якою не ти граєш в гру, а гра починає грати тобою. І тоді всі згадані вище режими втрачають сенс, оскільки вони є частиною гри, а у неї свій хід і алгоритм.
Що характерно, яким би ти пустуном себе не вважав, але розклад починає мінятися і Муамар Каддафі раптом відчайдушно починає міркувати, що краще б раніше, спокійно, без всіх цих ексцесів і в своєму ліжку відчалити в останню дорогу. Адже всього роком раніше він вважав себе рівним аллаху і скажи йому хтось, що його тягнутимуть на розправу, тикаючи в нього дрючком – не повірив би, а «пророка» чекала б жалюгідна доля.
Але така гра. Якщо у тебе немає відчуття міри і ти не можеш зупинитися до того, як почнуться необоротні зміни правил гри, то ти приречений побачити все, що там в ній припасене.
Ось і сьогодні відбудеться щось таке, що може кардинально змінити всю п'єсу. У зв'язку з цим ми обов'язково будемо присутні на місці подій, і оскільки в такі моменти зв'язок лягає наглухо, дамо їхній опис при першій зручній нагоді. Ну а якщо таке бажання виникне ще у когось з колег, то місця там багато і вистачить на всіх.
Загалом, сьогодні буде насичений подіями день, і думаю, що багато хто не дозволить собі пропустити їх або дізнаватися від них з других або третіх рук. Принаймні, ми – точно спиратимемося на власний досвід і враження.
Ми переможемо!
Джерело російською:
Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків