Останні новини з Вашингтону (Частина 1)

 

Можливо, до кінця дня з Вашингтону ще надійдуть якісь новини, що представляють інтерес, але оскільки сьогодні день трохи незвичайний і важко сказати, чи буде можливість писати ввечері, просто пробіжимося по декількох важливих моментах як взагалі, так і зокрема для нас. Принаймні, у вигляді якихось висновків це буде безумовно корисно…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

Не зважаючи на заклики до розсудливості, які лунали в лавах республіканській партії, схоже на нас чекає ще одна циркова вистава остання і абсолютно необов'язкова – 6  січня, коли Конгрес голосуватиме щодо рішень колегії вибірників ЗДА і відповідно підсумків президентських виборів. Загалом, ніякого практичного результату там не буде, зате буде черговий гучний скандал, які йдуть нескінченним каскадом, у виконанні чинного президента ЗДА.

Журналісти вже порахували кількість фактів брехні, які публічно продемонстрував президент Трамп, але ніхто ще не брався рахувати скандалів, які він влаштував, будучи президентом. Думаю, що в історії ЗДА буде дуже важко знайти президента, який викликав би хоч би десяту частину цих склок, з яких Трамп майже не випірнає. Він цілком може ввійти до історії Америки як  найбрехливіший і склочний діяч.

Проте, на сьогодні є два конгресмени, які мають право ініціювати обговорення питання і роздільне голосування по палатах. А крім того, 24 представники Нижньої Палати вже заявили про те, що вони готові голосувати за скасування результатів голосування колегії вибірників. З юридичної точки зору, це повний абсурд, оскільки викривати вибірники в порушенні чогось безглуздо. Це голосування проходило публічно й у присутності вищих посадових осіб кожного конкретного штату.

Важко собі навіть уявити, що саме вони заявлятимуть як порушення саме з боку вибірників. Загалом, це буде чергова ганьба на цілий світ. Але напевно, цю гірку чашу американцям треба випити до дна. Коли пройде екзальтація і вони зможуть осудно подивитися на те, що витворяли ці діячі і в яке багно вони старанно втоптували репутацію ЗДА, можливо, до них почне щось доходити.

Інша новина стосується нещасливого закону про оборонну діяльність. Нагадаємо, президент Трамп наклав на нього вето, а Нижня палата Конгресу його вже подолала. Наскільки можна зрозуміти, остаточне голосування Сенату з цього питання призначене на завтра – 1  січня. Звідти сигналізують про те, що голосів для подолання вето там –  теж досить. Загалом, все стане ясно вже завтра.

Крім того, з Сенату пройшов сигнал про те, що по ухваленому закону про підтримку населення по приводу КОВІД, за збільшення «щомісячного чека» в сумі 600 доларів до суми 2 000 доларів, як того вимагав Трамп, Верхня палата не проголосує. Воно і зрозуміло, Трамп зараз намагається підкласти свиню Байдену скрізь, де тільки може, і зокрема в галузі бюджету, який він готовий порвати цією пропозицією. Тобто, голова сенатської більшості Макконнел заявив про те, що ініціатива Трампу не знаходить підтримки.

Далі буде.

Джерело російською

https://defence-line.org/2020/12/poslednie-novosti-iz-vashingtona-chast-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків