З новим 2021 роком!

Ну що ж, із старим 2020 роком ми попрощалися в попередньому матеріалі і напевно, колеги подумали, що це вже все, але це не все…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

 Залишилося поздоровлення і для переходу до нього ми залишили ще один момент, який став виразним торік і з яким ми переходимо в рік наступний.

Як тепер уже всім зрозуміло «мудрій наріт»,  це не наше ноу-хау. Ми про це писали напередодні наших президентських виборів і після них. Вже давно відомо про те, що плюс-мінус дві третини будь-якого народу або будь-якого суспільства це і є те саме болото, яке було мобілізовано на цей раз.

Але тоді наші промови виявилися дуже слабкими заспокійливими, хоча таким і не були. І ось цей рік чітко показав, що приблизно така ж частина суспільства є скрізь. Навіть флагман демократії ЗДА показав це зі всією виразністю. Максимум чверть населення країни готова тверезо оцінювати що відбувається і на тверезу голову рухати країну в потрібному напрямі.

Інша справа, що демократія припускає голосування більшості і це нікуди не подінеш, оскільки про демократію дуже влучно висловився Черчилль. Тепер багато хто з нас повторює першу частину його сентенції, впираючи на те, що демократія – огидна річ. І загалом, ми це побачили в 2019 році, що приніс нам владу ганебних клоунів, але якщо ми довіряємо Черчиллю в одній частині його думки, то треба довіряти і її кінцівці, де він сказав, що інші варіанти – ще гірше.

Те, що ми програли вибори, говорить лише про одне, ми – молода демократія і як вся молодь нетерплячі. З демократією треба вміти працювати, розуміючи її суть і розклад суспільних сил. Нас завжди буде 20-25% і це не можна забувати. А ось з трьома чвертями треба вміти працювати. Вибори 2019 року показали, що тоді ми цього не вміли робити, а вибори 2020 вже свідчать про те, що ми швидко цьому вчимося. А вибори в ЗДА – майстер-клас, якого треба мати на увазі. Ось приблизно так треба працювати з помилками супротивника.

Просто вдумаємося, на чому команда Байдена змогла піймати Трампа і порівнянний з тим вагоном зачіпок, які були, є й множаться у опонентів. З цим просто треба вміти працювати, що на всіх нас і чекає у 2021 році. Ми не зламалися, ми стали сильнішими, ми по новому і чіткіше переоцінили наші цінності, відмели лушпиння і стали готовими до боротьби.

Тому в тому, що настає 2021 році бажаю всім колегам успіху у всьому. Хай ця невагома суть в потрібний момент ляже на чашу ваших вагів і тоді складеться зі всім, і з боротьбою, й із здоров'ям, й з матеріальним благополуччям. Напевно, можна було б до цього додати і любов, але це інша, самостійна і самодостатня суть і ми бажаємо колегам хоч би краєчком ока побачити саме це, а не те, що затягали і опошлили.

На жаль, суть цього побажання більшості покажеться незрозумілою, але той хто в темі, нічого не напише у відповідь на ці рядки, а просто прочитавши їх посміхнеться сам собі. Це – дивовижна рідкість.

А крім того, від всього великого колективу ЛО, від людей, які читають нас на п'яти континентах і пишуть з такої далечіні, що це важко уявити, бажаємо нашим військовим повернутися додому з перемогою, здоровими і бадьорими. А ще, щоб в потрібний момент була «стрічка за стрічкою». Всі побажання, написані вище, можливі тільки тому, що прямо зараз хтось бачить окупанта в окуляр прицілу. Так хай його рука буде твердою, а око влучним.

З новим роком вас всіх! Ми переможемо! Слава Україні!

Джерело російською:

https://defence-line.org/2020/12/s-novym-2021-godom/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків