Трампа знешкодили спецслужби ЗДА…

 

Починаємо з того моменту, коли Дональд Трамп рушив в похід за президентське крісло. Згідно Дмитру Чекалкину, трапилося це за два тижні після того, як тоді ще мало у нас відомий бізнесмен із ЗДА повернувся з поїздки до Москви…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

*

Далі сталося щось незвичайне, республіканська партія висунула як кандидата не людину, що зробила кар'єру в партії, висувається з губернаторського або сенаторського крісла, а з боку, гірше за те – з бізнесу. Як це трапилося, зараз не дуже важливо, а важливе те, що за всіма опитуваннями і рейтингами, Трамп рішуче програвав Гіларі Клінтон і тут спрацювала давно заготовлена операція по вкиданню закритих документів з її листування при перебуванні на посаді держсекретаря.

Що характерно, це трапилося буквально за кілька днів до виборів і відстежити джерело вкидання і того, хто проник на сервери передвиборного штабу Клінтон, було вже ніколи. Але явного зв'язку з Трампом начебто не було. Скандал виявився стрімким і поки він був на слуху, Трамп обійшов Клінтон в ключових штатах і виграв вибори. Далі – шампанське в Москві і повна відсутність зацікавлення нової влади до того, ким же був зловмисник, що розкрив сервера.

Ця тема почала підніматися набагато пізніше, але Трамп, будучи президентом, не просто залишив кібератаку без відповіді, але навіть гальмував розслідування, що проводяться спецслужбами. По тому каскаду звільнень, яким піддалися ці спецслужби, насамперед – ФБР, складається враження, що їм ще тоді було зрозуміло, хто такий Трамп і що його пов'язує з Москвою, але як і ми, специ не чекали саме того випаду, який і коштував Клінтон крісла в Овальному кабінеті.

Але фокус в тому, що Трамп може звільнити перших осіб таких установ, їхніх заступників і навіть начальників управлінь, але збирали, систематизували і аналізували інформацію, зокрема – по його зв'язках з Москвою, десятки осіб середньої ланки і вони – залишилися на місці, знаючи, що за президент зайняв перше крісло.

У такому разі специ, як дійсні патріоти, можуть піти двома шляхами: або знайти нового Лі Харві Освальда, або зробити все, щоб ренегат натворив якомога менше зла, а на виборах – не дати йому шансу скористатися рятівною паличкою, яку він вже одного разу намацав у Путіна. Зрозуміло, що вторгнення 2016 року було розібране по поличках і безумовно там обґрунтовано припускали, що в 2020 році щось подібне знову повториться, оскільки інструмент, що одного разу спрацював вдало, не міняють.

У такій ситуації сторона, що обороняється, має перевагу, оскільки вона розуміє, чого приблизно чекати і безумовно, перебрала купу варіантів того, як супротивник може атакувати на цей раз. Наскільки можна зрозуміти, на цей раз використовувалася агентура і думаю, що її вирахували ще до того, як вона встигла зкомпрометувати ПЗ, яке розійшлося по держустановах.

У такому разі, вся операція супротивника знаходилася під ковпаком і головне було в тому, щоб він не зрозумів, що його «ведуть». Цілком можливо, що йому навіть згодували якусь незначну інформацію, щоб той відчував себе в безпеці. Але і супротивникові не було сенсу особливо нахабнішати, щоб не засвітитися на якійсь нісенітниці. «Бекдор» потрібний був для конкретної мети – до виборів.

Специ, маючи уявлення про роботу шкідливих кодів, вирахували приблизний напрям дій супротивника і як він планує маніпулювати з результатами виборів. Мабуть, тут був такий план. Якщо Трамп виграє, то вся операція тихо згортається, а якщо ні – то система підрахунку голосів швидко компрометуєтся так, щоб будь-яка перевірка показала шахрайство на користь Байдена.

Як тільки цей факт офіційно підтверджується генпрокурором – все. Вибори анулюються через суди. Важко сказати, чи навмання використовувався генпрокурор Барр і судді, але швидше за все, саме так. Вони мали самі отримати неспростовні докази підтасовувань і Трампу особливо напружуватися не довелося б.

Росіяни спрацювали по заздалегідь спланованому алгоритму, але специ із ЗДА, умовно кажучи, скерували дії хакерів з рахункових машин на кавомолки або пральні машинки. Ті вирішили, що все зробили як треба і дали сигнал, що можна піднімати галас. Трамп і Джуліані влаштували завивання, впевнені в тому, що машини виявляться «битими», але по факту – все виявилося чисто.

Цілком можливо, в останню мить, коли пішло втручання росіян саме таким чином, генпрокурора і керівника служби кібербезпеки повідомили про те, що відбувається і можливо вони все спостерігали в режимі реального часу. Саме тому вони впевнено і підкреслено артикулювали, що вибори пройшли чисто і ніякого стороннього втручання – не було. А двоє старих в Овальному кабінеті все ніяк не могли второпати, чому не знаходять перепрограмованих машин. Тоді ще Рудді бився в істериці, розповідаючи байки про те, що голоси американців підраховувалися в Іспанії і Дойчланді. Мабуть, туди були прокладені сліди по спецоперації Путіна. Причому, істерика у них ніяк не проходила й у цей момент, компанія, через ПЗ якої діяли росіяни, заявила про злом. Тобто, не специ заявили, а приватники, і вони ж звернулися в органи, щоб ті розслідували інцидент.

Ця заява дала можливість не світити величезну контргру, яка вже ведеться кілька місяців, оскільки формально вони почали діяти за заявою постраждалої сторони. Ну а далі почали вивертати те, що було давно вирахувано. Саме так специ і повинні були чинити при зкомпрометованій першій особі держави.

Інформація пішла, і в Білому домі, напевно, зрозуміли, що якщо специ все і не знали із самого початку, то у будь-якому випадку, тепер вони докопаються до суті. Адже минулого разу у них це не вийшло тому, що Трамп став президентом і як ми бачили, дістати його було неможливо. Але все це так працює тільки до відходу Трампу з Білого дому, а далі можна вивертати і запускати в роботу все те, що було зібране за ці місяці і роки.

Якщо на це дивитися саме так, то все виглядає струнко. До речі, тоді зрозуміло, чому Трамп з Флінном впали в істерику з приводу військового стану. Вони здогадуються, що спецам відомо дуже багато, а це – масажне крісло, яке включають в розетку.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2020/12/nochnoj-detektiv-chast1/

https://defence-line.org/2020/12/nochnoj-detektiv-chast-2/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

  1. Дякую. Підписуйтеся. Поширюйте. Слава Нації!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Смерть ворогам! Пошірюємо усіма доступними засобами....

      Видалити
    2. Пане Олексо, дякую, що поширили цей допис на ФБ. Нажаль ФБ півроку тому заблокував мій обліковий запис наглухо "за підозрілу активність". А там у мене було 5000 друзів і десять груп з кількістю учасників більше сорока тисяч. Слава Україні

      Видалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків