Як заховати ганьбу? (Частина 1)

Напевно, кожному відомий момент, коли виникає режим перевантаження мозку, особливо потоком украй негативних новин, які треба зупинити, осмислити і знайти в них просвіт. Після того, як все закінчено, потрібно просто загальмувати розкручені обороти розумових процесів і кожен знаходить свій засіб для подібної маніпуляції, ну а у когось виходить це зробити шляхом переглядання детективних серіалів. Не називатиму назв, але для цієї справи відмінно підходять англійські серіали, які об'єднує одна важлива властивість – мотив скоєння злочину, найчастіше вбивства…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Можливо, це фантазія авторів цих серіалів, але якщо це там переглядають і не знаходять в цьому чогось дикого, то напевно, ці мотиви там сприймаються як щось дійсно варте того, щоб штовхнути людину на вбивство за яке там довгий час була передбачена шибениця. Якщо відкинути корисливий мотив, найчастіше пов'язаний із спадком, то другим по частоті там буває бажання приховати якусь інформацію, яка може знищити чиюсь репутацію. І ось це не дуже вкладається в голові, оскільки відправити до могили людину ради того, щоб про тебе не говорили погано, виглядає якось вже зовсім дивно.

У результаті напрошується висновок про те, що зрозуміти цю мотивацію заважає різниця в менталітеті й у тому, яку історію маємо ми, і яку вони. Але насправді, наша історія просто під верх напхана чимось подібним, просто мірило цієї мотивації незрівнянно величезне, а жахливість наслідків є позамежною. Адже якщо в серіалі жертвою, яка могла щось розповісти, зазвичай буває одна людина, то в нашій історії можна знайти цілі народи, які знищуються за те ж саме. Тобто, кількість жертв йде на мільйони, а за довгий час на десятки мільйонів.

Що характерно, в цьому випадку, вбивця завжди один – московія, яку б назву або вигляд вона не приймала, а ось жертвами стають ті, хто знає про ганьбу московії, про її суть і про те, ким вона є насправді. Вірніше не так, всі вони знають про те, що московія є не тим, за що вона себе видає, і не має того, чим вона намагається хвалитися і пишатися.

Тому три ненависних для московії народи (кримські татари, українці і поляки) вона і намагається знищити при першій-ліпшій можливості. Але оскільки йдеться не про одну людину, а про мільйони людей, то банально вбити всіх просто фізично важко і вона б могла відмовитися від своїх кривавих справ, якби жертви забули про те, хто вона така. Тільки ось жертви не забувають. А не забувають вони те, що московія була рабом і загалом, рабом і залишилася і крім того, ось ці всі казки про ратні подвиги і «непереможності зброї» є повною нісенітницею.

Першим народом-жертвою є кримські татари. Саме рабом кримського хана був цар московський, аж до Петра Першого. Навіть не самого хана, а його посланця, цар повинен був зустрічати біля стін Москви пішим і з батогом в руках, щоб посланець міг його тут же публічно відшмагати, у разі незадоволеності тим, як цар несе свою рабську повинність. У Кремлі цар поступався своїм троном і за бажанням – своєю дружиною, яка гріла ліжко посланця. Загалом, як і належить рабу.

Ну а у разі якогось тертя між Бахчисараєм і Москвою, на північ з Криму виїжджала бригада швидкого реагування, яка вогнем і мечем наводила лад в Москві й її околицях. Кримські татари пам'ятають, в яку позу вони ставили московських царів і ті, знаючи про це, люто їх ненавидять і намагаються або витравити їхню пам'ять, або знищити. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Далі буде.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/02/kak-spryatat-pozor-chast-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків