Букет мільярдних позовів (Частина 1)

Якийсь час назад ми детально писали про те, що мосьє Трамп, будучи дідом упертим, але неосвіченим, збудував свою лінію нівеляції програшу на виборах шляхом публічного оголошення про те, що вибори сфальсифіковані, а перемога у нього вкрадена…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Така тактика була дивною з різних причин, які не очевидні американським виборцям. Воно й зрозуміло, адже деякі речі краще спостерігати з боку, а окремі   особливо добре видні з України.

І дійсно, дуже складно запідозрити середньостатистичного американського виборця в тому, що він буде вивчати російську пресу на предмет того, як вона освітлює американські вибори. Нам же це набагато простіше і очевидно, що російські ЗМІ зайняли протрампівську позицію. Чого тільки були варті заголовки статей, на кшталт «Чому американська преса труїть Трампа?»  Коментувати тут особливо нічого, але ті, хто в Злучених Державах вболіває за Трампа, повинні б розуміти, що вони взялися з Путіним і його вбивцями за руки і роблять одну справу.

Інша дивність полягала в тому, що про підтасовування віщає не той кандидат, який не займає пост президента, а чинний президент. Між іншим він є  гарантом конституції і зокрема зобов'язаний гарантувати повне й об'єктивне волевиявлення. Якщо ти не зміг його забезпечити і підтасовування таки трапилися, то тобі нічого робити в першому кріслі внаслідок профнепридатності і ти сам повинен піти з Білого дому тихо, по-англійськи, не прощаючись.

Є ще один момент. Своїм виборцям Трамп демонстрував роль мачо (цих мачей вже хоч в банки закочуй), крутого і брутального хлопця, який хіба що не сказав на публіку: «Мені 74 роки і я не лох». Але по факту, якщо тебе таки розвели і вкрали перемогу, яка вже була в твоїх штанях, то ти сам розписуєшся в тому, що ти є лохом, а оскільки на кону стояло перше крісло, щонайпотужнішої в світі держави, то ти – лошара.

Проте, найживописнішим виявився інший сюжет. Адже якщо ти говориш, що у тебе вкрали перемогу шляхом підтасовувань, то ти повинен пояснити, на чому тримаються твої твердження і підкласти під них свої докази, оскільки крім того, що ти вже лох, то ти ще стаєш і треплом. І поки ти несеш нісенітницю про те, що хтось невідомий, невідомо яким чином і невідомо де зіпсував результати виборів, на тебе дивитимуться як на дивного дідуся, але особливих проблем ти не матимеш. Інша справа, коли ці звинувачення стосуються когось конкретно.

Насправді, персональні звинувачення є це палицею про два кінці, оскільки відповідач зажадає пред'явити докази і якщо їх не виявиться, то зможе притягнути вже тебе за наклеп або гірше за те, за збиток, завданий діловій репутації, що може вилитися в дуже круглу суму. І врешті-решт, сам Трамп та його наближені, таки зробили цю помилку і побудували свою позицію на тому, що зловмисники, найняті венесуельським диктатором Мадуро, втрутилися в роботу рахункових машин на голосуванні так, щоб ті порахували перемогу Байдена.

І все б добре, але оперативні перевірки, проведені силами Генеральної прокуратури, не знайшли доказів цієї теорії, а раз так, то особи, які стверджували подібні речі разом з Трампом, опинилися в украй скрутному становищі. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Далі буде.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/03/buket-milliardnyx-iskov-chast-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків