Москва звинуватила Захід в ментальній війні погрозивши екстрасенсами і суверенною Мережею

Країни Заходу під керівництвом ЗДА розв'язали і ведуть проти Московії новий тип війни – «ментальну», заявили в Міноборони Московії…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

«Якщо в класичних війнах метою є знищення живої сили супротивника, в сучасних кібервійнах – знищення інфраструктури супротивника, то метою нової війни є знищення самосвідомості, зміна ментальної – цивілізаційної – основи суспільства супротивника. Я б назвав цей тип війни ментальною», – заявив в інтерв'ю журналу «Арсєнал Отчізни»  радник Шойгу якийсь Андрєй Ільніцкій.

За його словами, західні країни уникають прямої військової конфронтації з Московією, оскільки та здатна завдати їм неприйнятного збитку ядерною зброєю і сучасною армією, і вірогідність такого конфлікту виключена на найближчі десять років. Тому війна перемістилася «у ментальне поле», що може бути куди небезпечніше реальних бойових дій.

Якщо живу силу й інфраструктуру можна відновити, то «хід еволюції свідомості повернути назад неможливо, тим більше що наслідки цієї «ментальної війни»  виявляються не відразу, а тільки як мінімум через покоління, коли зробити вже що-небудь буде просто неможливе»,  цитує Ільніцкого РІА Новості.

Щоб протидіяти «ментальній війні»,  на його думку, насамперед потрібні «суверенізація мережі»  і кадри з «інформаційної протидії».

Ці кадри для силової і цивільної сфер повинні «перезавантажити молодіжну політику і відновити активний діалог з консервативною більшістю – опорним електоратом чинної влади», – оголосив радник Шойгу.

Нагадаємо, що тема «битви екстрасенсів»  не нова для міноборони Московії. У 2019 році якийсь полковник Ніколай Поросков розповів про сатанинські практики в російській армії в лютневому номері «Армєйского сборніка», щомісячного журналу міністерства оборони Московії, який публікує статті дослідницького і дискусійного характеру.

За його словами, ще в середині 80-х років радянські військові розробили концепцію т.з. «мета-контакту», яка з тих пір активно використовувалася в умовах бойових дій в Чечні.

За твердженням полковника, який володіє «технологією мета-контакту»,  він може вести невербальний допит. Він нібито «наскрізь»  бачить узятого в полон солдата супротивника: що це за чоловік, які у нього слабкі і сильні сторони, чи піде він на вербування. А достовірність допиту «практично стовідсоткова».  Від нього неможливо «відкрутитися».

Полковник Поросков розповідає, що спочатку метод був випробуваний на дельфінах, яких зрештою «вдалося підпорядкувати волі російських солдатів».   Але амбіції їх тягнулися набагато далі.

Більш того, стверджує Поросков, метод виявився придатним для дії на людей, і навіть на техніку. Якщо вірити полковниковій брехні, зусиллям думки можна, наприклад «порушувати комп'ютерні програми, спалювати кристали в генераторах, підслуховувати розмову або порушувати теле- і радіопередачі, комунікації.

Поросков стверджує, що навчені специ можуть «прочитати документ, який лежить у сейфі, навіть якщо він написаний іноземною мово, якою ми не володіємо; визначити осіб, що входять в терористичну мережу; виявити потенційних кандидатів в терористичні угрупування».

Через 2 місяці після виходу цього матеріалу сайт РБК опублікував витяги із статті. Лише після цього вибухнув скандал і міністерством оборони Московії було ініційовано «розслідування».  Головний редактор «Армєйского сборніка»  зняв з себе відповідальність за статтю, заявивши, що «викладена в ній інформація не відповідає офіційній позиції збройних сил Московії».

Проте, це не перешкодило йому дозволити полковникові Пороскову продовжувати публікувати статті про «війни майбутнього»,  в яких він виступає з твердженням, що ЗДА ще з 50-х років минулого століття проводять експерименти з метеорологічною зброєю і тепер «можуть управляти кліматом» (тільки ось американці чомусь ніяк не можуть справитися з торнадо, ураганами, сніжними буранами, пожежами і повенями, які регулярно обрушуються на Америку).

Вкажемо в зв'язку з цим, що сатанинські практики вже давно використовуються Кремлем. Так при Єльцину діяв спеціальний комітет, який очолював генерал КДБ Рогозін, який займався чаклунством.

При Брежнєві в Кремль були вхожі різного роду екстрасенси, найбільш відомою з них була в ті часи Джуна.

Ще в часи Радянського союзу був створений НДІ «Прогноз»,  так звана «закрита установа»,  якою займалося 8 Головне управлінням КДБ СРСР.

Через кілька років після приходу до влади Путіна (приблизно у 2005-2006 роках) цією організацією почав займатися Сєчін, тодішній заступником голови адміністрації Кремля.

Цей «інститут»  знаходився на території головних медичних установ Петербургу, таких, як, наприклад, Військово-медична академія Московії.

Саме у цьому НДІ почав свою діяльність відомий фахівець з вивчення і застосування сатанинських (або як прийнято називати по сучасному – окультних) практик в політичній сфері генерал Георгій Рогозін.

З розвалом СРСР подібні програми були на якийсь час припинені. У перші роки після розвалу совдепії Рогозін працював в службі безпеки при Єльцину, де активно використовував свої знання сатанізму-окультизму, широко застосовуючи їх на практиці.

З приходом в Кремль Путіна закриті після розвалу СРСР сатанинські програми в повній мірі були затребувані знов. Путін призначив займатися окультними дослідженнями одній із своїх самих довірених осіб Сєчіну, який захоплюється окультизмом ще з часів своєї роботи резидентом КДБ СРСР в Африці.

У 2000-х роках путінська команда магів і чародіїв, гіпнотизерів і астрологів базувалася в Петербурзі. Судячи з усього, цей центр сатанинських досліджень продовжує активно діяти до цих пір.

В останні місяці в пресі і в мережі активно обговорюється тема окультних практик, які регулярно проводить Путін і його оточення. Окультні ритуали, зустрічі з шаманами, різного роду старцями та «провидцями» не єдині варіанти, за допомогою яких Путін хоче бути успішним, перемогти ворогів і навіть уникнути смерті.

Кремлівський ватажок не забув і про науку. На цей напрям він кинув свою дочку і мільярди доларів, сподіваючись, що генетики знайдуть-таки чарівну пігулку від смерті і напій вічної молодості. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків