В прицілі Болгарія (Частина 1)

Ми обґрунтовано вважаємо, що на нашому ресурсі може з'явитися розгорнений матеріал про те, як розвиваються події навколо розслідування серії диверсій на складах озброєнь, тому що один з наших авторів знаходиться там і йому карти в руки. Проте, спираючись на інформацію з інших  Східноєвропейських країн, ми постараємося дати приблизний погляд на ці події…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Послідовність подій можна розглядати по двох напрямах і перший з них відноситься до того, що і як відбувалося в Україні в 2014 році. У міру того, як Московія почала вторгнення на нашу територію, спочатку до Криму, а потім і на Донбас, ЗСУ стали спішно збирати все те, що не встигли зруйнувати і розікрасти «міністри оборони»,  які орудували в Україні попередні два десятки років і насамперед полковник Отолотій. Як відомо, він виявився самим «продуктивним»  міністром, що продав найбільшу кількість зброї, техніки і боєприпасів за викидними цінами.

Загалом, коли почала розгортатися бійка і стало зрозуміло, що основою сил супротивника є кадрові військові Московії, антитерористична операція стала просто умовним найменуванням війни. А раз так, то бойові підрозділи ЗСУ стали перед реальністю відсутності постачання найнеобхіднішими боєприпасами. Стріляти було з чого, але не було чим. Все це було успішно розкрадено і в Кремлі це чудово знали, як знали і те, що без регулярного постачання українська армія просто виявиться беззбройною через кілька тижнів боїв.

В цей час уряд докладав неймовірні зусилля для того, щоб налагодити постачання за рахунок імпорту боєприпасів, які підходили для наших систем озброєнь. Зрозуміло, що все це можна було отримати з країн колишнього Варшавського договору, де залишки старих боєприпасів зберігалися на складах і чекали своєї черги на утилізацію, оскільки ці країни вже давно увійшли до НАТО і посилено переводили свої збройні сили на стандарти Альянсу, у тому числі і по боєприпасах.

Це було єдине джерело поповнення своїх запасів, оскільки власного виробництва потрібних позицій у нас не було і для  його запуску  потрібний був час, якого не було, а боєприпаси потрібні були в режимі «тут і зараз».  До речі, ті важкі втрати, які ми понесли в секторі «Д»  і під Дебальцево, зокрема були обумовлені гострим голодом боєприпасів. Будь їх стільки, скільки потрібно, картина була б іншою. Хай це не була б однозначна перемога, але того, що ми знаємо зараз -  точно не було б.

І ось одним з потужних каналів постачань стала Болгарія. У 2014 році вона, а вірніше визначені бізнес структури Болгарії, виступили у вигляді такого собі вузла, в якому акумулювалися боєприпаси, що купуються в різних країнах Східної Европи, для подальших постачань до України. Фактичні володарі запасів були зацікавлені позбавитися від заліза, яке належало довго і дорого утилізувати, а тут європейський покупець пропонував все це вивезти самостійно, та ще і грошей був готовий заплатити. Таким чином, замість збитків виходив хай і невеликий, але прибуток. Плюс до того, вдавалося чисто позбавитися від небезпечних запасів, які вже були просто непотрібні. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Далі буде.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/04/v-pricele-bolgariya-chast-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків