Несиметрична симетрія Москви

Машу перекосило…

Старий поц зрозумів, як його нагнули чехи. Причому, нагнули його ж власною бикуватістю і передбачуваністю реакції. Вони зробили кручену подачу, відіславшись на Женевську конвенцію і заявивши, що якщо Москва не хоче будувати дипломатичні стосунки в рамках договору дружби і співпраці, який дозволяє мати асиметричні розміри дипломатичних представництв, то Чехія перейде на дух і букву конвенції…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Якби у Путіна контингент в уряді був трохи розумніший, ніж спец-вилов, то там би в момент прорахували наступні два ходи і визнали б за краще повернути чеських дипломатів на місце. Адже їх і так було небагато, а після відважного наскоку і висилки 20 чоловік й зовсім залишився мізер. Але якщо для чехів цей мізер достатній, то така кількість персоналу в російському представництві, практично не залишає вакансій для шпигунів. А це означає, дипломатичного прикриття в Чехії майже не залишиться. Ну й якщо Чехія залишить в Москві всього одного представника, то Кремль вже повністю втратить Чехію як шпигунський плацдарм.

Але там цього нікому було прораховувати і як завжди, на арену випустили хабалку Машу Захарову, яка окрім розпальцовки і бикування, знає лише технологію вкладання доріжки з коксу. Вона розчепірила пальці і в результаті, чехи зробили те, що обіцяли, практично ліквідовують російську амбасаду. І головне, тут комар носа не підточить, оскільки Чехія дійсно діє за Женевською конвенцією і приводить склад дипломатичних представництв до вказаної в ній симетрії.

Зараз там зрозуміли ці хитрощі і вирішили схитрувати з іншого боку. Вчора Путін видав указ, який регулює порядок найму технічного персоналу з числа громадян Московії для роботи в дипломатичних представництвах держав, які здійснюють «недружні дії» стосовно тієї ж Московії. Там навіть міститься опція повної заборони на таке наймання.

Але тут є два моменти, які переводять указ путіна в розряд дурного анекдоту. Річ у тому, що сам указ не містить переліку цих самих недружніх країн, окрім ЗДА. Але як тільки такий перелік буде опублікований, то можна не сумніватися в тому, що там буде й Україна. А зараз вдумаємося, Московія окупувала нашу територію і звинувачує нас в недружніх діях. Це все одно, що увіткнути комусь ніж в бік і дивуватися, чому жертва не надає їм знаків дружби.

Сама така конструкція, наштовхує на думку про те, що її укладач впав до глибокої ями маразму. І в підтвердження тому, в списку безумовно буде Чехія. У цій країні російські агенти висадили режимний об'єкт і вбили громадян Чехії, але недружні дії генерує Чехія, яка нічого в Московії не висаджувала і нікого не вбивала.

Ну а другий момент, який і надає указу вигляду закінченого анекдоту, полягає ось в чому. Вербування або підстава вже завербованих агентів для найму в іноземні амбасади є класикою жанру роботи спецслужб, а особливо російських спецслужб. І ось тепер цей указ вимагає обмежити або навіть заборонити найм росіян, для роботи в амбасадах, а ті договори про найм, які вже поміщені і діють, розірвати. Це означає, що Путін своїм указом, видворяє з амбасад власних же агентів! Ось це закрутив сюжет! Ось це запилив багатоходівку.

Дивлячись на ці «геніальні» ходи, виникає крамольна думка про те, що може й не потрібно бажати Путіну, щоб він подавився шарфом або табакеркою? Він все правильно робить і веде лепрозорій в потрібне місце, а прибудувати його на осику можна в той момент, коли все вже піде в швидкому і необоротному режимі. Й не тільки його.

На заголовній світлині бачимо Машу Захарову в мить, коли вона тільки що прилаштувала дві доріжки. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/04/nesimmetrichnaya-simmetriya-moskvy/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків