Співробітники МВС Московії намагалися отруїти іноземних дипломатів, керівників ЕС і НАТО

Співробітники краснодарського управління МВС Московії розсилали іноземним дипломатам ртуть в запрошеннях на захід «Подаруй частинку землі Криму»…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Встановлено, що співробітник бухгалтерії ГУ МВС Московії по Краснодарському краю Максім Котоманов виготовив близько 200 запрошень на захід в честь «возз'єднання» півострова і Московії для іноземних амбасад і керівників ЕС і НАТО.

Документи були написані на підроблених бланках за підписом депутата держдуми Сєргєя Желєзняка. Під виглядом кримської землі Котоманов вклав кристали хлориду ртуті, здатного викликати ураження внутрішніх органів.

У лютому 2018 року такі відправлення були отримані амбасадами Болгарії, Угорщини, Італії, Канади, Нідерландів, Польщі, Саудівської Аравії, ЗДА, Франції й інших країн. Загальна кількість одержувачів склала близько 20. Решта листів була перехоплена співробітниками «Пошти Московії».

Про подію в поліцію заявив депутат, коли дізнався про розсилку підозрілих листів від свого імені. В ході процесу Котоманов заявив, що одержував листи від якогось Алєксандра Жукова, який пропонував до 30 тисяч рублів за відправку кожного конверта.

Котоманов у свою чергу передавав листи з грошима Красільнікову, який раніше працював у підрозділах кримінального розшуку і по боротьбі з організованою злочинністю краснодарського МВС. Той розвозив їх по поштових скриньках у Москві, нібито не підозрюючи про їхній зміст.

Який священик така й парафія. Якщо Путін може труїти людей по цілому світу, використовуючи бойові хемічні отруйливі речовини і радіацію, то чому не можна те ж саме зробити чиновникам і співробітникам його режиму. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків