Ритуал чорної магії в бункері під Кремлем і наступник. Путін випив собачої крові.

Інсайдерські джерела Кремля за останню нещодавно зробили відразу кілька сенсаційних витоків, що на думку спостерігачів свідчить про гризню, яка посилилася, за владу на тлі дряхліючого Путіна…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Професор Валєрій Соловєй, якого колишній резидент КДБ СРСР у Вашингтоні і однокурсник Путіна Юрій Швец називає «попом Гапоном-2»  і вважає його «активним заходом ФСБ», обнародував інформацію про те, що кремлівські угрупування погодилися на те, що Путіна повинен замінити нині чинний прем'єр-міністр Мішустін.

Про те, чи згоден з цією кандидатурою сам Путін кремлівський інсайдер не вточнив.

За твердженням Солов'я один з самих довірених посіпак Путіна  Роттенберг якийсь час назад нібито зустрічався з низкою провідних західних діячів, в ході яких дав обіцянку на лібералізацію Московії «зачистку»  найбільш одіозних фігур в силових структурах (йдеться також про деяких осіб, яких на Заході вважають відповідальними за злочини), якщо Захід не втручатиметься в транзит влади в Московії.

Стверджується, що на роль ліберального президента і наступника Путіна призначений Мішустін.

Кремлівські інсайдерськие джерела також видали ще два цікаві сюжети. Перший стосується окультних практик правлячої верхівки Кремля, що продовжуються, на чолі з Путіном і другий – про його здоров'я.

Телеграм-канал «Генерал СВР» опублікував дані про те, що в кінці квітня початку травня Путін пройшов велике медичне обстеження за участю провідних медичних фахівців в т.ч. з-за кордону. За підсумками обстеження у Путіна виявилася ще одна хвороба окрім онкології і хвороби Паркінсона, якими він страждає вже кілька років.

Як стверджує джерело каналу, Путіну поставили діягноз Шизо-афективний розлад. Саме з цим новим захворюванням кремлівського ватажка пов'язано багато неадекватних заяв і вчинки Путіна, вказують інсайдерські джерела.

Крім того, партнер «Генерала СВР» професор Валєрій Соловєй заявив, що в найближчі дні, а саме 10 червня, в одному з бункерів під Кремлем буде проведений ритуал чорної магії за участю Путіна і його найближчого оточення ВИДЕО.

Інсайдер стверджує, що цей ритуал направлений на «успішну зустріч з Байденом», яка дуже потрібна Путіну для того, щоб домовитися про невтручання ЗДА і країн Заходу в процес транзиту влади в Московії.

Нагадаємо, що раніше ті ж джерела повідомляли про великий окультний ритуал черной магії з жертвопринесенням, який організував для Путіна потомствений шаман Шойгу (він же Рівлін) під час їхньої поїздки в тайгу.

Тоді по звірячому вбили чорного собаку (за словами шаманів, народженого в день осіннього рівнодення торік, тобто, по суті, щеня), а Путін в кінці обряду випив жертовній крові з серця тварини. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків