Клуб покидьків

З перемогою на виборах Асада привітали наступні лідери: глава ліванської «Хезболли», лідер іракських шиїтів ас-Садр, президент Московії, президент Ірану, президент Лівану, президент Палестини, лідер Північної Кореї, президент Венесуели, президент Куби…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Чому Московія серед таких покидьків, давно вже питань немає. Рівень президента Московії є саме рівнем якогось лідера Хезболли або релігійного лідера однієї з конфесій Іраку. Сам факт присутності в подібних списках краще за будь-який «Воскрєсний помьот» говорить про реальне місце нинішньої Московії в світі між Хезболлою та Венесуелою.

Цікаве те, що жодного «союзника» Московії, скажімо, з країн СНД, тут немає. Що теж дозволяє робити висновок про авторитет Кремля на пострадянському просторі.

Що ж до «переможця» «виборів» у Сирії, то Асад потерпів поразку приблизно в першій половині 2013 року. Від розгрому його врятував Іран, який ввів на територію Сирії близько 80 тисяч чоловік зі своїх проксі-структур, поступово довівши їхню кількість до 100-120 тисяч. Природно, Іран вирішував не завдання добродійності, він реалізовував свій проект шиїтського поясу, який без Сирії був нежиттєздатним (як ЕАЕС не має анінайменших шансів без України, наприклад).

Але й Іран не витягнув війну в Сирії. На початок 2015 року назрівав повний розгром залишків вірних Асаду сил (по суті, ними залишалася Республіканська гвардія і приватні наймані угрупування олігархів з оточення Асада) і проіранських шиїтських угрупувань. Ситуацію врятував Путін, який вирішував свої власні завдання, що виникли навколо Турецького потоку.

Проблема в тому, що режим Асада без зовнішньої допомоги утримати владу не може. Повторюється сюжет Наджибулли, який був цілком дієздатний і міг успішно чинити опір Альянсу Семи, але тільки за умови постійної підтримки з боку СРСР. Коли ця підтримка була припинена, Наджиб протримався буквально півтора місяці, й Альянс увійшов до Кабула.

Тому «вибори» не мають анінайменшого значення. Асад займає свій пост тільки тому, що частина Сирії окупована Іраном і Московією, й їм потрібний хтось, хто буде формальний легалізувати цю окупацію. Ні для чого іншого Асад ані Кремлю, ані Тегерану, загалом, не потрібний.

А компанія тих, хто поздоровляють, справді гранично одіозна. Наркокартелі, терористи, ісламські покидьки, мафіозі – компанія просто виняткова. Недивно, що сусіди Московії по колишньому радянському простору не горять бажанням вскочити в подібний список. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків