Морський Бриз 2021

Сьогодні у Чорному морі починаються найбільші в історії цієї акваторії навчання НАТО Sea Breeze 2021. У них візьмуть участь 32 кораблі з 32 країн, 40 літаків і два десятки команд морських спецпризначенців…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

У прес-релізі навчань окремо виділено, що НАТО підтримує суверенітет і територіальну цілісність України і не визнає окупацію Криму. Навчання триватимуть цілий місяць до 23 липня. Московія просила відмовитися від навчань, але її думка, зрозуміло, нікому не цікава.

В деякому розумінні це нагадує лютий-березень 2016 рік, коли коаліція арабських країн провела найбільші за всю історію Близького Сходу навчання «Північний грім» у Саудівській Аравії, після чого до Москви прилетіли два ввічливі міністри закордонних справ арабських країн і передали Кремлю ультиматум про можливе переростання навчань «Північний грім» у військову операцію «Північний шторм» напрямом на Сирію. І не встигли міністри відлетіти додому, як Путін з переляканим обличчям зібрав під камери Шойгу і Лаврова і оголосив про перемогу в Сирії і про виведення військ.

Війська не вивели, та і мета у арабів була іншою. Їм потрібно було переконатися, що вони цілком здатні ставити ультиматуми великому північному сусідові, який не зможе відповісти нічим. З тих пір араби в курсі, що здатні, а великий північний сусід в курсі, що араби в курсі.

Цікаво, чи буде повторення інциденту з британським фрегатом. Щоб прилетіти до Москви з якимсь аналогічним ультиматумом, НАТО потрібно буде вмити партнера. Без фанатизму, але цілком певним чином, щоб без двозначностей. Завдання – не воювати, а поставити на місце. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків