Імперський канібалізм або конторські історії

Московське СІЗО № 4 «Ведмідь», де сидять арештовані офіцери ФСБ

Російська преса, явно не бажаючи того, іноді прочиняє заслінку дірки, через яку можна побачити місцевість, заставлену казанами з киплячою смолою і звідки разить сірою. Це нутрощі недоїмперії, не призначені для сторонніх очей. Таке трапляється нечасто і по явному недогляду, оскільки нюх на сірку притупляється і щось таке йде на публіку…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Так трапилося і на цей раз. В цьому випадку, йдеться про житті агресивних паразитів. Як відомо, за наявності об'ємної кормової бази, паразити, і не тільки вони, починають швидко розмножуватися. Відбувається це тому, що їжі настільки багато, що без проблем виживають не тільки сильні, а й слабші, кожен з яких норовить не тільки жерти, але й розмножуватися. Але все змінюється, коли кормова база починає зменшуватися. Тоді харчів на всіх не вистачає й слабкі починають вимирати. Але коли кормова база стає критично малою, ці істоти можуть перейти до іншої стадії внутрішньовидової боротьби – канібалізму. Простіше кажучи, починається процес пожирання собі подібних. І ось щось подібне описує сьогоднішня російська преса.

«У Москві 235-й гарнізонний військовий суд заарештував трьох старших офіцерів шостого відділу управління авіації ФСБ… у справі про особливо крупне шахрайство».

Тут ми просто уточнимо для тих, хто не знайомий з ранжиром людей в погонах. До старших офіцерів відносять діапазон звань від майора до полковника або прирівняних до них звань. Далі йде генералітет, а нижче офіцери до звання капітан. У совкові часи потрапити в обойму старших офіцерів можна було тільки після закінчення навчання у військовій академії. А це означає, що пов'язали там не зовсім дрібну сошку.

Проте, формулювання їх звинувачення звучить досить дивно, оскільки де держбезпека і де шахрайство. Спочатку могло скластися враження про те, що три джентльмени в погонах, у вільний від роботи час, промишляли якимись дивними і суто кримінальними промислами, що прямо не стосуються їхніх повноважень, та ба. Просто нам важко уявити, наскільки ФСБ звиродніла з правоохоронного органу, хай і злочинного, в щось абсолютно інше. Якраз преса і дала можливість поглянути на цю картину так, як зробити це дуже непросто. Загалом, фабула справи така.

«В справі йдеться про контракти, які укладали в 2017-2018 роках. Слідство вважає, що офіцери викрали близько 64 млн. рублів при укладанні контрактів з фірмою із Ставрополя ТОВ «Асстрой». Вона повинна була поставити і встановити у Воркуті збірно-розбірний складський комплекс зберігання авіаційно-технічного майна для повітряних суден. За версією слідства, співробітники ФСБ лобіювали укладення нових договорів з ТОВ «Асстрой»,  вводячи таким чином в оману своє керівництво».

А зараз давайте уважно прочитаємо ще раз і зрозуміємо, що ФСБ тепер укладає комерційні контракти на будівництво або постачання чогось там для міністерства оборони, а точніше для військово-повітряних сил. По суті, конторські підім'яли під себе зовнішні контракти міністерства оборони і мають свої відкоти за укладання контрактів. Ні, самі відкоти не є новиною, не назвеш новинкою і те, що відкоти на армійських контрактах у Московії є справою святою і навіть канонізованою, але те, що ФСБ виступає в ролі посередника по зовнішніх контрактах, це вже просто картина машинним маслом.

І тут треба розуміти, що система ця працює вже давно, а троє конторських потрапили під роздачу не за те, що напиляли собі мізерну суму, а тому, що кормова база почала різко зменшуватися і схоже на те, що система перейшла в режим канібалізму. Не дивно, що самі заарештовані конторські обурені до краю і стверджують, що контракти виконані і все зроблено як треба. Їм навіть в голову не приходить, що орган контррозвідки в принципі не повинен таким займатися.

Але з іншого боку, не було б такої схеми і непрофільної діяльності для ФСБ, не було б і відкотів, а без них яке життя? Але мабуть, життя дало тріщину і тепер каста недоторканних з Луб'янки теж пішла під роздачу. Це говорить про те, що внутрішні процеси там стають все жорсткішими і напевно, контора вже готує удар у відповідь, готуючись в помсту зжерти своїх опонентів. Це не може не радувати, а нам треба розуміти, що при правильній грі наших спецслужб, там можна було б влаштувати такий сінокіс, що їм ікалось би від Пітера до Владивостока. Ну, звичайно, якщо таку операцію не засвітити янелоху, який тут же зателефонує Лукашенку або подивиться в очі Путіну. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/06/imperskij-kannibalizm-ili-kontorskie-istorii/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків