Виявляється, британський есмінець Defender двічі «порушив» «кордони» Московії. Мапа проходження.

Зявилася інформація, що інцидент з т.з. «порушенням російських морських кордонів» британським ракетним есмінцем Defender недалеко від Севастополя, був не єдиним…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Військовий корабель НАТО пройшов у територіальних водах України, які Москва нахабно оголосила своїми, щонайменше двічі.

Перший випадок «порушення»  мав місце за кілька годин до «морської битви»  біля узбережжя Акяра (Севастополя).

На представленій світлині, опублікованій британськими засобами масової інформації, можна побачити, що маршрут британського ракетного есмінця проходив через два т.з. «закритих районів» біля берегів Криму. Перше проходження здійснено біля західної частини півострова, проте, про нього раніше не повідомлялося, а через кілька годин відбулося друга «НП», яку в Москві оголосили «вторгненням в російські територіальні води поруч з Севастополем».

За даними британських інформаційних джерел, операція по проходу есмінця поблизу Криму була ретельно спланована. Вона була затверджена  міністром оборони Британії і схвалена прем'єр-міністром Борисом Джонсоном.

Російська сторона поки офіційно не коментує ці дані. При цьому британський прем'єр-міністр офіційно заявив про те, що королівський флот і далі має намір проводити свої бойові кораблі через міжнародно-визнану водну територію України, яку Московія в односторонньому порядку оголосила своєю, окупував Крим. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків