В п'ятницю, через добу після першого сеансу, військові видали це ще раз. Відео – 2

Ми відзначили вміння азербайджанців працювати з новітніми системами озброєнь і вибудовувати бойові дії так, щоб максимально зміщувати свою ударну потужність на дистанційні засоби ураження. Так, там були окремі епізоди, коли азербайджанські військові працювали в рукопашному бою, як при штурмі Шуши, наприклад, але основну частину супротивника вони все ж таки знищили дистанційно. Вони показали війну 21-го століття і тепер цей досвід вивчається провідними арміями світу…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

А зараз пригадаємо те, що зробили наші військові в 2014 році. У сухому залишку наші теж звільнили частину окупованих територій, тільки на відміну від Карабаху, куди росіяни прямо не зважилися зайти, щоб з іншого боку не зайшла Туреччина, на окуповану частину Донбасу кадрові підрозділи ЗС Московії таки зайшли, але й їх нашим військовим вдалося зупинити.

І підходячи до оцінки сил і засобів, які мали в своєму розпорядженні ЗСУ, можна відзначити, що у них не було нічого з того, що забезпечило перемогу азербайджанців. У нас не було ані передової техніки, ані новітніх систем озброєнь, був гострий дефіцит боєприпасів, палива і просто обмундирування, не було транспорту і далі за списком. Але наші не просто вистояли, але і відгризли частину окупованої території. Причому, зробили це настільки жорстко, що кладовища в Московії почали рости як доходи Путіна від газопроводів.

Але якщо нічого цього не було, то чим же це було компенсовано? Адже росіяни мали повне уявлення про глибину розвалу ЗСУ й уявляли, що зможуть остаточно вирішити поставлені завдання в проміжку між двома тижнями і двома місяцями і ось війна триває вже сім років. А компенсувала все це сила духу, яку неможливо точно оцінити до початку бійки. Тільки тоді розкриється вся суть протиборчих сторін. Росіяни вважали, що тяжке становище з боєприпасами і всім необхідним підірве цей самий дух, але все виявилося набагато для них гірше.

Виявилось, що наші військові не просто не зрефлексують і валитимуть росіян, але стануть це робити з відчуттям, до ладу і з розстановкою, як це робили покоління наших предків. Вони побачили, що українці не просто можуть і вміють воювати, але і ставляться до цієї справи по-господарському і з любов'ю. Якщо спочатку був розрахунок на психологічний бар'єр, який нам прийдеться долати, щоб стріляти в «мишибратьєв», то виявилось, що ніякого бар'єру не немає і валять їх так, як і будь-якого іншого окупанта.

https://twitter.com/i/status/1428614240013885441

І ось в ході цієї бійки, коли у нас, на відміну від Азербайджану, наприклад, за спиною не було вірного союзника, який гарантовано влізе в бійку, якщо Москва піде вже зовсім відкрито, по суті не маючи відпрацьованого і спеціально підготовленого до такої війни армійського механізму, наші військові зробили щось неймовірне. Вони переграли супротивника тим, що виявилися природними, генетичними воїнами, які в меншині, з гіршою зброєю, з відсутнім постачанням, з дірками в інформаційних потоках, що управляють, переграли супротивника не тільки на класі, але і на дусі, з яким у супротивника виявилося  взагалі ніяк.

Все це разом узяте, сформувало те саме відчуття, яке точно описав Лев Толстой, в своєму «Хаджі Мураті», а потім ще раз, але вже словами сформулював Перший президент Ічкерії, Джохар Дудаєв. Називається це відчуття – презирство. Причому, воно стосується як самого Путіна, так і всіх його холуїв, від найжирніших і до найостаннішого «відпускника»,  захопленого нашими в полон. І ось цей клич, що прозвучав вже наступного дня після того, як він оповістив цілою «коробкою» наших військових і викликав паніку в російських ЗМІ, якраз і демонструє цей, самий крайній ступінь презирства до супротивника. Тому, вже в п'ятницю, через добу після першого сеансу, військову видали це ще раз.

https://twitter.com/i/status/1428736467204026373

І хай вони там у себе виходитимуть жовчю, нехай навіть захлинуться нею, а на лави наших військових Путіну слід придивитися уважно. Адже саме хтось з цих хлопців одного разу розрядить магазин свого автомата йому в лоб. Вони вже вважають його лисину за допустиму і конвенційну ціль, але ціль ця вже не з розряду гідного і поважаного супротивника, а скаженого пса, якого комусь треба пристрелити. І якщо Усаму пристрелили американці, то цю погань пристрелить хтось, хто сьогодні кричав відповідь на його прізвище. Нас не варто було чіпати. Нікому. Ми самі собі можемо принести багато проблем, але ворог матиме їх в багато разів більше й навіть від невеликої жменьки воїнів. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/08/sravnenie-vojn-chast-2/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків