Щодо стройових пісень. 4 відео.

Загалом, де б і хто не був вимушений займатися цією справою, швидше за все, дуже швидко виникають схожі відчуття і досвідчені командири «розмотують» цей процес не дуже стройовими піснями, щоб зайняти мізки солдатів чимось незвичайним і відвернути їх від поганих думок. До того ж, під веселу пісню і марширувати легко. Схоже на те, що це ж саме зараз відбувається під час тренувань проходження парадним кроком по Хрещатику. Зрозуміло, що водіям бойових машин або пілотам легше, а з іншого боку, їм не до пісень…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Gm6Jzz2GSMg

Інша справа – піхота, яка крокує своїми ногами по асфальту центральної вулиці. У неї точно виникає вся та гамма емоцій, відчуттів і думок, про які було сказано вище. Природно, що в такій ситуації виникає необхідність в стройовій пісні або чомусь подібному, що допоможе підтримати бадьорість на належному рівні. І крім усього іншого, наші чудові військові виконали несподівану композицію, яка по суті, є неофіційним гімном Московії і вже точно піснею, присвяченою керівникові цієї країни, Владіміру Путіну. Слова цієї пісні знають у цілому світі і не вимагають перекладу. До того ж, цих слів всього два і за кордоном багато хто вважає, що це ім'я і прізвище керівника Московії.

https://twitter.com/i/status/1428440801420447750

https://twitter.com/i/status/1428465234642079747

Оскільки пісня унікальна тим, що є найкоротшою композицією, присвяченою чинному керівникові країни, вона вже занесена в книгу рекордів Гіннеса, де реєструються всі рекорди, присвячені Путіну. Наприклад, там зафіксований найкоротший спіч лідера ядерної країни, яка щойно втратила свій підводний ракетоносець. Відповідь Путіна тоді теж складалася з двох слів, так що і пісня про нього з того ж розряду. Але на самій Московії зробили вигляд, що вперше почули цей твір і там їх аж трясучка розбила.

https://twitter.com/i/status/1428398159483621385

Причому, гнівно коментуючи цей випадок, там не наважуються повторити ці два слова, щоб їхня публіка розуміла, про що йдеться. Їх при цьому настільки кидає в піт, що треба б обмотатися памперсами від ніг до голови. Хіба мало що. Але треба сказати, що пісня була виконана настільки душевно, що виникає питання про те, що ми посилали на Євробачення? Ось цей батальйон якраз і повинен там представляти Україну. Адже там же є вимога, щоб пісні були англійською. Так от вони англійською її і виконують. Принаймні, англомовним слухачам вже давно не потрібно пояснювати, в чому сенс цієї ліричної композиції.

Ну а нам тут важливе те, що загалом, ця пісня прозвучала не тільки для недофюрера і його лепрозорію, але і для наших в'язнів на Банковій, які то дзвонять в Кремль вранці і увечері, то в очі Путіну заглядають і готові стати перед ним навколішки і уточнити питання про те, чим дідусь відрізняється від бабусі. Армія на місці, якщо що і армія знає ху є ху. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/08/o-stroevyx-pesnyax-chast-2/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків