Нова радість стала. Мінус Герой Россіі з ним два московіта й літак. Відео події від початку до кінця.

Біля підмосковної Кубінки впав і розбився під час свого третього польоту єдиний примірник літака Іл-112В. Три члени екіпажа загинули. Іл-122В є своєрідним танком «Армата» серед літаків. Був оголошений як сучасна чисто російська розробка, яка надійде у війська ще в 2007 році…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

З тих пір, зрозуміло, не надійшла. Імовірно, в аварії винен непридатний рушій. Причому непридатний не на цьому конкретно літаку, а непридатний взагалі. На відео краху літака видно правий рушій, що саме горить.

Питання тут ось в чому. Коли справа стосується якихось секретних зразків озброєнь, то доводиться вірити на слово хуйлу, який непробудно бреше. У московії, якщо йому вірити, вже є й гіперзвук, і непередбачувані траєкторії, і необмежений запас ходу. Все це вже є і загрожує НАТО із стартових майданчиків. Але коли мова заходить про достатньо прості речі (здавалося б, чого простіше для технологічної держави, чим танк або літак) то тут повний ступор. Десятиліття проходять, але до кінця так нічого і не доведено.

https://www.youtube.com/watch?v=xlr3OB8BK2Q&feature=emb_logo

І потім ці ж самі люди розповідають цілому світу про вакцини, що не мають аналогів, створені за півроку. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!


 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків