Нова радість стала. В Пермі студент влаштував масовий розстріл в університеті: Мінус 8 московітів, 28 поранених. Світлини – 6. Відео.

 

Вранці 20 вересня в Пермському державному університеті (ПДНДУ) пролунали постріли. Стрілець, яким виявився 18-річний Тімур Бекмансуров з юридичного факультету, увійшов до будівлі і почав розстрілювати всіх на першому поверсі…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Студенти, після того, як почули звуки стрілянини, почали виплигувати з вікон, а інші закрилися в своїх аудиторіях. При цьому, за словами студентів, деякі викладачі не припинили заняття навіть після звуків стрілянини.





Стрілець був доставлений в лікарню з пораненнями і залишився живий. Наголошується, що 18-річний студент перед нападом на навчальний заклад залишив в соціальних мережах повідомлення, яке вже було видалено адміністрацією.

Стрілець признався, що давно планував розстріл. Причому, він відзначив, що це не теракт. До того ж, стало відомо, що студент спочатку хотів напасти на свою колишню школу, але потім передумав і пішов в університет. При цьому, стрілець пройшов медичне обслідування перед отриманням дозволу на зброю.

Повідомляється, що загинули 8 поранено 28 чоловік. Одним з вбитих виявився охоронець, який спробував зупинити студента із зброєю. Крім того, ще більше десятка чоловік отримали різні травми і зараз отримують медичну допомогу. Наголошується, що деякі учні отримали різні травми в результаті того, що виплигували з вікон. Деякі госпіталізовані знаходяться у важкому стані.

Староста групи, в якій вчився стрілець, розповіла, що перед початком занять він попередив її про те, що пропустить сьогодні навчання. При цьому студент також спокійно признавався, що у нього є зброя.

Відео:

https://www.youtube.com/watch?v=qkTmhPsmLe8

Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/09/o-gumanizme-chast-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків