Американські В-1B відпрацьовують знищення Балтійського і Чорноморського флоту Московії

Американські В-1В відпрацьовують знищення Балтійського і Чорноморського флоту Московії з території НАТО.

Бомбардувальники ВПС ЗДА B-1B Lancer відпрацьовують нове завдання по знищенню кораблів Балтійського і Чорноморського флотів Московії. Про це повідомляє Forbes…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Видання пише, що бомбардувальники можуть випустити по Балтійському флоту протикорабельні ракети великої дальності 48 LRASM, що може виявитися достатнім для того «щоб потопити весь флот за один присід і усунути головну загрозу кораблям ЗДА та їхнім союзників в регіоні».

Видання також звертає увагу на те, що завдяки великій дальності LRASM B-1 зможуть обстріляти російські кораблі в будь-якій точці Чорного моря з повітряного простору НАТО.

Слід зазначити, що в 2017 році вказані бомбардувальники були адаптовані до того, щоб нести до 24 протикорабельних ракет великої дальності LRASM (Long-Range Anti-Ship Missile).

На початку жовтня ЗДА перекинули в Европу стратегічні бомбардувальники B-1B Lancer.

Нагадаємо, що трохи більше тиждень тому НАТО проводило секретні навчання Steadfast Noon («Стійкий полудень»),  націлені на відпрацювання захисту країн Альянсу від потенційного агресора (Московії) за допомогою ядерної зброї. Про маневри НАТО повідомила прес-служба організації.

«З урахуванням погіршення умов безпеки в Европе надійний і єдиний ядерний альянс має вирішальне значення», – було вказано в повідомленні НАТО.

До маневрів були залучені десятки літаків, серед яких і винищувачі з ядерною зброєю, звичайні бойові літаки, заправники і розвідники.

Навчання проходили в повітрі над південною територією Альянсу. Дойчське радіо DW повідомило, що в рамках маневрів могло бути відпрацьоване застосування американських ядерних бомб типу B61. Вони, ймовірно, зберігаються на військовій базі Геді на півночі Італії, проте ці дані офіційно не підтверджені. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків