ДІПЛОМАТІЧНА ВІЙНА. ЗДА висилають 55 російських дипломатів

ЗДА висилають 55 російських дипломатів, поскаржилися в Москві. За словами лавровської пресової секретарки Захарової, Вашингтон продовжує наполягати на збереження паритету чисельності дипломатів в двох країнах «зарахувавши» московітів, які працюють в постійному представництві ООН в Нью-Йорку…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

«Якщо ж порівнювати амбасади та консульські установи, то картина складається абсолютно інша. У американців зараз працюють в Московії близько 130 чоловік, тоді як в нашій місії у Вашингтоні і двох генконсульствах в Нью-Йорку і Х'юстоні – менше 200», –  поскаржилася Захарова.

«З урахуванням висунутих Вашингтоном вимог про те, що ще 55 наших дипломатів і адміністративно-технічних працівників повинні залишити ЗДА найближчими місяцями (а це по суті означає висилку), обстановка на дипломатичному «фронті»  тільки погіршиться», –  погрозила вона.

За словами Захарової, на кожну ворожу дію ЗДА «буде оперативна і відповідна, але не обов'язково симетрична» відповідь.

Постпред Московії Василь Небезня розповів РІА Новості в п'ятницю, що десяткам російських дипломатів не подовжили візу. В результаті вони не можуть виїхати із ЗДА, оскільки назад через кордон їх не пропустять.

У квітні Путін оголосив список т.з. «недружніх країн», яким буде обмежена можливість наймати на роботу в амбасади громадян Московії. До переліку увійшли ЗДА, внаслідок чого дипмісія була вимушена скоротити штат працівників в 4 рази і припинила видачу імміграційних віз громадянами Московії.

У жовтні Держдепартамент ЗДА включив Московію до списку «бездомних націй» разом з Венесуелою, Єменом, Іраном, Кубою, Лівією, Сирією, Сомалі, Південним Суданом і Еритреєю. За візами громадянам Московії тепер доведеться їхати до Польщі.

Московія у ЗДА має близько 400 дипломатів, але велика їхня частина є співробітниками представництва при ООН. У вересні група сенаторів ЗДА звернулася з адміністрації Джо Байдена з вимогою вислати 300 російських дипломатів, щоб ліквідовувати дипломатичний диспаритет.

МЗС Московії погрозив Вашингтону у відповідь заходами аж до повного закриття американських закордонних установ у Московії.

Цілеспрямовано спровокувавши «дипломатичну війну»,  Москва послала до Вашингтона на переговори заступника голови МЗС Московії Сєргєя Рябкова. Але вони закінчилися безрезультатно. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків