ППО і РЕБ Московівї не побачили український Bayraktar

Українська армія вперше застосувала турецький дрон Bayraktar Тв2 на Донбасі. У відповідь на обстріл населених пунктів артилерійські розрахунки гібридної путінської банди «днр»  були атаковані ударним дроном…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

У мережі опубліковано відео удару. Щонайменше 1 гаубицю знищено. Розрахунки інших артилерійських знарядь, встановлених уподовж дорогі, втекли й сховалися в найближчих канавах.

Історія повторилася. В Україні, як і в Сирії, у Лівії і в Карабаху російські ППО і системи РЕБ, розгорнені на передовій, банально не побачили турецькій дрон.

Українські ЗМІ називають подію 26 жовтня історичним днем в російсько-українській війні. Про це в своїй обліковій адресі в Facebook написав відомий журналіст, головний редактор «Цензор.Нет»  Юрій Бутусов.

Він розкрив деякі подробиці операції, посилаючись на інформовані джерела. За його даними, окупанти гаубицями «Д-30»  завдали удару по позиції 93-ої бригади ЗСУ під Гранітним. В результаті обстрілу смертельне поранення отримав український військовий.

«Відповідь»  прилетіла дуже швидко у вигляді бойового дрона Bayraktar Tb2.

«ЗСУ вперше для контрбатарейної боротьби направили в район бою «Байрактар»,  і керованою бомбою російська гаубиця була знищена», – написав журналіст.

Він уточнив, що свою артилерійську батарею окупанти розгорнули прямо на дорозі без якого-небудь маскування. Вони були впевнені, що виявляться безкарними, оскільки удару завдавали з великої відстані.

Примітно, що в цьому районі, за даними українських військових, були розгорнені системи РЕБ і ППО гібридної путінської армії. Проте вони не змогли навіть побачити безпілотник.

«Після цього удару розрахунки російських знарядь розбіглися по кущах, і більше ця батарея вже не стріляла», – написав журналіст.

Бутусов уточнив, що наказ про удар «Байрактаром» дав особисто Главнокомандующий ЗСУ генерал Валерій Залужний.

За даними українських джерел, на озброєнні української армії на сьогодні є 12 БПЛА Bayraktar Tb2, і незабаром Київ має намір купити у Туреччини ще 24 одиниці дронів.

Звертає на себе увагу той факт, що Україна застосувала дрон після того, як днями Київ відвідав глава Пентагону Остін і зробив низку звинувачувальних заяв на адресу Московії з попередженням, і обіцянкою українцям підтримувати їх при будь-якій ситуації. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків