Теорія хлопання-знавства

Поки Путін збирає війська на кордоні України, а серед свідомих керівників місцевих органів влади негласно йде змагання за утилізацію 200-х іхтамнєтов з метою підвищення шару чорнозему, а значить і врожайності, в тилу супротивника відбуваються поки точкові, але важливі події…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Так, недавно пройшло повідомлення про точкове знищення цеху одного з підприємств Московії, де вироблялися боєприпаси. Там, де пройшла серія «хлопання»  з подальшою пожежею, вже нічого не виробляють. А зведення вказали на дві відмітці в графі «Вантаж-300».

А ось на Алтаї ситуація тільки зовні була схожою на описану вище. На копальні «Ліствянская»,  в глибокому тилу супротивника, на Алтаї, теж відбулися «хлопання» й спалах. Тільки трапилося це на глибині в 250 метрів, де шахтарі здобували вугілля для продажу до Китаю. В цей час під землею знаходилося 285 чоловік особового складу, не батальйону, але десь близько до батальйону.

Саме у цей момент там відбулося хлопання. Ну як хлопання? Мабуть, в Московії все, що не є ядерним вибухом, вважається хлопанням, і ось серія такого невизначеного хлопання і відбулася на копальні. Спочатку повідомили про те, що по графі «Вантаж-200» було списано 11 чоловік, але коли туди прибули рятувальники, число загиблих зросло до 51, у тому числі й кілька тільки що прибулих рятувальників. Що характерно, коли загинули рятувальники, хлопання вже начебто не було і що там їх задвухсотило невідомо.

На цьому російська преса перестала коментувати цей захід, оскільки інформаційне тло має бути позитивним, адже яким же воно ще може бути при чуйному керівництві вже більше 21 року мудрого і нестерпно улюбленого товариша Путіна – кращого друга дітей, собак, коней і гімнасток? Тому довго ялозити тему із загиблими немає резону, адже у когось може скластися враження, що в країні щось не так і гірше за те, хтось може подумати, що це все ж таки не хлопання відбувається на заводах, фабриках, складах і копальнях, а натурально –  вибухи. А ніяких вибухів бути не може, оскільки Путін же навів лад.

Загалом, тему треба було згортати і вона перемкнулася на скандал, пов'язаний з банкетом в день аварії, який був проведений з нагоди призначення на посаду нового мера Прокопьєвска, в якому і рвонула копальня. Керівництво міста співало і танцювало, коли з копальні вивозили трупи і загалом, якби не потрібно було тихо злити всю тему, то нікому і справи не було б до цієї гулянки. Хіба мало цих бенкетів під час чуми було або буде ще? Але тут треба було пожертвувати фігурою, щоб однією інформаційною хвилею перекрити іншу. Загалом, це   вдалося.

І ось коли за станом на понеділок прийшли уточнюючі зведення по втратах і виявилось, що одвухсотилась вже ціла рота особового складу, то це вже нікому не було цікаво. Адже нові дані є дуже цікавими. Тепер там загальне число загиблих – 92  людини і з них – 32  гірських рятувальників. Тобто, якщо треба покласти роту «шахтарів» на Донбасі, то тут треба дуже постаратися, а ось на Алтаї – трохи хлопання й той же самий результат, і загалом, це не може не вселяти оптимізму. Адже чим більше їх спишуть там, тим менше прийдеться їх виловлювати тут і впихати в ту саму графу втрат.

А з іншого боку, сім'ям загиблих вже почали виплачувати по 2 мільйони рублів компенсації, плюс мільйон тим сім'ям, де одвухсотився єдиний годувальник. І як тут не пригадати, що приблизно такі ж компенсації виплачувалися «відпускникам», яких у цинку везли з-під Авдєївки або Маріка. Отже все йде в правильному напрямі. Нехай воно там ляскає частіше і потужніше. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2021/11/teoriya-xlopkovedeniya/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків