Суцільна підробка. Світлини 3. Відео від Академіка Євгєнія Ширяєва (Москва) про Україну і Московію.

Залізний канцлер Дойчланду, Отто фон Бісмарк, якось справедливо відзначив, що є брехня, велика брехня і російська порнографія. Ні, йдеться не про частку в 20-30% від світової порнографії, яку випускає Московія, а швидше про потік помилкової інформації, який генерує це дивне, на всю голову, географічне утворення…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Його тривалість і щільність просто безпрецедентна і за великим рахунком, за що там ні візьмися, обов'язково забруднишся в липку і смердючу брехню.

Найпростіше підтвердження цьому, лежить в самій основі цього непорозуміння. Якщо взяти будь-який із звичних атрибутів держави, кожен з них виявиться вигаданим. Дата заснування цієї держави, яку воно само подає є  брехнею. Назва – брехня, герб – брехня, прапор – брехня, вся історія є  суцільною і багатотомною брехнею. Причому, для того, щоб це стало зрозуміло, не потрібно проводити якихось глибоких розслідувань, оскільки все лежить на поверхні, але самих московитів це зовсім не цікавить і тому відео (від Академіка Академік Євгєнія Ширяєва (Москва)), на кшталт того, що привели наші колеги, там вважається мало не одкровенням:

https://www.youtube.com/watch?v=9N6ZaeOl75I&feature=emb_logo

Просто росіянин узяв два документа, які ніколи особливо не були закритими і розповідає речі, які решті населення країни, навіть в голову не помістяться. Причому, він привів дані, що не самі шокують, але достатні для того, щоб будь-який московіт второпав, що він живе в країні, – вигадці. Ну а раз так, то в такій країні і президент – фальшивий, і все решта – теж. А коли вони беруться проштовхнути свою брехню, вона рушиться з тріском і гуркотом. Так звалилися численні доповіді московітських «експертів»  про те, як загинув малазійський лайнер. Брехнею виявилися і казки Путіна про Боширова і Петрова, яку він особисто видав в телеефір, а потім виявилось, що він (Путін) є  просто тріплом, яке не відповідає за базар. І це незважаючи на те, що товариш Лавров розповідає про інше.

Низку таких публічних провалів і засипанні на брехні, можна приводити нескінченно, тільки ось сьогодні розкрилася ще одна брехня, на яку нанизуються дивні заходи щодо «евакуації» мешканців окупованого Донецька в Московії. Очевидці вже пишуть, що картинку знімають в темряві для того, щоб не вдалося розглянути порожні автобуси, що їздять по колу. Але стартом цього заходу була вже всім добре відома промова про те, що ось буквально тільки що стало відомо про підготовлюваний наступ ЗСУ на Донецьк і тому треба влаштовувати евакуацію, просто в ночі. Але з цього відео витягнули метадані, які показали, що відос запилили ще 16 лютого, коли ця тема ще не була пущена в етер.

Вдумаємося, вони обломилися записати нове відео і пустили старе, щоб двічі не вставати. Тобто вони не тільки показали, що женуть повну нісенітницю, але і самі розкрили алгоритм її підготовки і те, як вони взагалі ліплять свої провокації. Подібні речі в суді, є неспростовними доказами, адже пацієнт сам себе задокументував, із власної волі, і без зовнішнього тиску. Простіше кажучи, він сам себе викрив так, що ніякі дрони для цього не потрібні. У країні брехні інакше бути не може і чим швидше вона закінчить своє існування, тим легше світ дихатиме. Тому, пора вже докласти належні зусилля для того, щоб остаточно закрити той проект, на радість нормальним людям. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/02/spolshnoj-fejk/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків