Велика гра входить у фінальну стадію…

Велика гра входить в свою фінальну стадію. Як вона розвиватиметься, ми не можемо припускати, оскільки в цій грі ставки дуже великі і Україна тут просто повинна робити те, що потрібне, тобто – не панікувати, а спокійно спостерігати за тим, що відбувається і бути готовим до будь-якого розвитку ситуації…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Хтось зараз чує стогони від військових? Ні? Адже вони знаходяться на передньому краю і всього кількох десятків кілометрів від супротивника. Вони знають, що і як робити, вони цьому вчилися і слава Богу, з кожним днем в їхніх руках все більше того, що кардинально відрізняє рік 2022 від року 2014. Зараз триває фаза максимального тиску і не так на нас, як в протистоянні Заходу з гадючником, і які для цього робляться дії, ніхто не погоджуватиме з кротівнею на Банковій. Це не їхній рівень гри. Цю шоблу навіть на поріг ігрового залу не пустили. І тому треба спокійно і тверезо стежити за обстановкою, не вкочуючись у паніку.

Тут ми просто нагадаємо про те, що багато хто забув. Подібні ситуації у нас були вже кілька разів і всі у виконанні Путіна, починаючи з Тузли 2004 року, коли війська агресора вже розвернулися на Кубані і теж вже стояли шпиталі, стягнута техніка, перекинута авіація, але світ цього не відмітив. Більш того, не відмітила цього і велика частина населення України. Й у разі замісу, ніхто нам не збирався допомагати. Зараз вся ситуація інша. Весь нормальний світ вже підключився до цих подій і ціла низка країн активно нам допомагає. Ситуація навколо України стоїть на перших рядках світових інформагентств. І головне, що провідні країни світу наголошують на тому, що Москва вже визначила собі роль агресора і ніякі хитрощі і маневри цього вже не змінять.

У 2014 році, на тлі загальної апатії і невизначеності з владою в Україні, Захід просто не зміг адекватно відреагувати на російську агресію, зараз все інакше, реакція пішла на попередження і дійсно, Москва стоїть перед реальністю великої, конвенційної війни, наслідки якої будуть такими, яких післявоєнна історія ще не бачила. Звідси висновок. Бензоколонці, що звихнулася, нічого не заважало влаштувати щось подібне рік, два, три назад і якщо вже справа дійде до бійки, то зараз ЗСУ в куди кращій формі, чим в 2014-2015 році, та й активна частина населення вже знає, що робити у такому разі. Кожен має свій, власний досвід.

Тому все, у кого слабкі нерви, просто зробіть паузу і не бродіть Мережею поза звичними рамками. Зараз триває активна пропаганда як з боку Москви, так і з боку Заходу. Цілі є діаметрально протилежними, але не розуміючи цих рухів, легко потрапити під психологічну роздачу. Тому – втримаєтеся. Можете читати щось художнє, а за новинами ходити на Нас. Тут точно не буде ані паніки ані чогось в цьому стилі. Ті ж, хто вміє фільтрувати інформацію з будь-яких джерел   побачать грандіозне видовище, якого не доводилося бачити цілим поколінням і ми маємо місця в першому ряду, а у разі чого, можемо вийти і на сцену, щоб взяти участь в цій п'єсі. Загалом – у кожного є вибір, але зараз будьте дуже акуратні з контентом, який ви споживаєте. Ми переможемо! Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/02/redakcionnoe-12-02/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків