Сага про стіл. Світлини – 4.

Поки Мережею йдуть протилежні повідомлення, частина про те, що якась кількість російських військ почала відхід від кордону з Україною, а частина – навпаки про те, що ці війська залишили місця концентрації і розгортаються на вогняних позиціях, все це притрушується повідомленнями про те, що Путін сьогодні особисто спілкувався з Лавровим і Шойгу…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Загалом, обговорювати суть цих розмов не має жодного сенсу хоч б тому, що це були спеціально підготовлені тексти для зовнішнього використання. Що там насправді обговорювалося, в пресу ніколи не потрапить. І проте, цікавим є сам пейзаж галявини, на якій і відбувалися ці переговори.

Для того, щоб оцінити мірило того, як далеко може виїжджати дах, напевно, треба уважно розглянути світлину з недавнього візиту Путіна до Пекіна. Ні, не ту світлину, де він куняє на трибуні, а де він позує перед фотографами з фараоном Китаю – Сі Цзіньпіном. Тут слід звернути увагу на два моменти. Перший –  обидва вони стоять без маски і другий, вони стоять поруч один з одним і як нескладно здогадатися, обидва – дихають, не боячись заразити один одного короною. І вже чи їм не знати, наскільки заразливим є омікрон. Проте – стоять вони поруч і навіть демонструють задоволений вигляд. Правда, Путіну він дався важче, тому він і заснув на лавці стадіону.

А ось на наступній світлині, всього через кілька днів, Путін  спілкувався з Макроном. Вже яких тільки фотожаб не ліпили із цього приводу, але очевидно, що вони сидять на різних краях столу, який навіть для тенісу завеликий. Не знаю, як Макрону зайшло таке спілкування, але напевно, таке з ним трапилося вперше в житті. Більш того, він навряд чи припускав, що із співбесідником може бути настільки погано, що виглядати це буде ось таким вельми дивним чином. Принаймні, світлинка виявилася просто епічною.

Через невеликий час, коли Мережа вибухнула різними інтерпретаціями цієї нєтлєнкі, пішла інформація про те, що Макрон, нібито, відмовився здати тест ПЦР і тому його посадили за такий довгий стіл, щоб дотримати соціальну дистанцію. Зрозуміло, що цей аргумент був придуманий просто на ходу, щоб пояснити ось таку дивність. Адже ніхто не розповів про те, що Путін приїхав до Китаю і зажадав, щоб Сі Цзіньпін теж здав ПЦР, перед спілкуванням з ним. У результаті, загадка цього тенісного столу таки і залишилася нерозкритою аж до цього дня.

Вдень в Мережі з'явилася світлина, на якій відображений момент спілкування Путіна з Лавровим і як можна побачити, стіл з Макроном виявився ще дуже скромної довжини. Треба розуміти, що люди похилого віку перекрикувалися, щоб чути один одного. Причому, рупором прикладали руки до рота, щоб співбесідник все розчув.

Адже це пройшло всього через кілька днів після спілкування з Макроном. Тому, якщо взяти за початкову точку зустріч з головою КНР, а другою точкою вважати зустріч з Макроном і третьою – зустріч з Лавровим, то можна побачити певну тенденцію, і можна тільки уявити, на якій відстані буде його наступний відвідувач. Якщо допустити, що Макрон не захотів здавати ПЦР, то що ж, Лавров теж відмовився? Адже йому боятися нічого, оскільки він робить ПЦР аргентинським борошном так, що вся стайня тремтить.

Загалом, прийдеться Путіну перебудовувати бункер, щоб в нього помістився ще більший стіл. Інакше – ніяк. І ось з цим – ведуть переговори натуральні голови держав, а не люди в білих халатах. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/02/saga-o-stole/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків