Просимо звернути Увагу.

Шановні колеги, кожен з вас особисто спілкується з якоюсь кількістю людей живцем і з ще більшою кількістю віртуально з допомогою різних соціальних мереж і тому ми пропонуємо всім саме зараз нагадати своїм колегам про те, щоб в ці дні всі були дуже акуратні з тим, що ви публікуєте…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Воно зрозуміло, що величезна кількість світлин і відео з озброєннями супротивника і його технікою вимагає якоїсь адекватної відповіді і деякі починають публікувати щось подібне.

Так, з ночі в Мережі з'явилися відео з нашою технікою, зокрема з танками, які йдуть на навчання, які почалися по всій Україні. Це так там пишуть в коментарях до відео. Так от, як би не хотілося таке публікувати – утримайтеся. Все, що ви бачите, нехай залишиться з вами. Потім поділитеся цими враженнями, не зараз. Світлина і відео – знахідка для шпигуна. Нам пишуть, що в Житомирі відмічені незрозумілі бевзі, які намагаються проникнути на дахи житлових будівель, під приводом перевірки устаткування зв'язку.

При цьому, вони ніяк не схожі саме на таких фахівців і при них немає інструменту і всього того, що зазвичай буває у ремонтників. Люди проявили пильність і зажадали документи, а коли ті відмовилися – почали їх фотографувати, після чого ремонтники миттєво змилися. Але люди запідозрили недобре, тому що їх будинки виходять на розташування десантної бригади. Отже цієї погані зараз досить багато, але цьому можна і потрібно дати адекватну відповідь і проявити якусь пильність, а ось з Мережею все інакше.

Тут може зіграти банальне нерозуміння того, що товариш майор вже давно особисто нічого не дивиться. Ви можете вважати, що на вас підписані тільки свої, а ви регулярно чистите друзів від чужих, але ви це робите тому, що трохи поверхнево розумієте те, як воно все відбувається. Швидше за все, що в московії вже давно працюють роботи, які здатні перевіряти за певними алгоритмами мільйони повідомлень в секунду і вивуджувати потрібну інформацію.

Двійко місяців назад ми писали про те, що з Швейцарії до ЗДА було вислано діяча, що очолює компанію, яка за замовленням Кремля якраз і створювала таких «роботів» для прочісування соціальних мереж і працювала над тим, щоб додати обважування і для прочісування месенджеров. Це означає, що системи вже працюють і якщо їх можна настроювати на пошук дописів з опозиційним змістом, то невеликі налаштування алгоритмів дозволять фільтрувати й іншу інформацію, на користь міністерства оборони московії.

Тому – утримуємося від публікації власних світлин і відео пересування наших військових, а краще –  взагалі цього не робити, навіщо? Якщо доводиться щось таке писати, не потрібно вказувати конкретну назву підрозділу і вказувати місце, де воно зараз знаходиться або куди прямує. І взагалі, пам'ятаємо про те, що наші військові самі пишуть із цього приводу.

І так, наша армія не сидить на місці. Вона робить те, що повинна робити, а ми знаємо що робити нам і тепер чого робити не слід. Напевно, колеги і так все це знають, але ми вирішили нагадати, про всяк випадок з тим, щоб ви це нагадали тим, з ким спілкуєтеся. Ми переможемо! Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/02/redakcionnoe-15-02/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків