ЗДА попередили: Кремль готує криваві теракти в Москві, щоб звинуватити Україну

Амбасада ЗДА у Москві випустила термінове попередження про те, що американські громадяни повинні уникати громадських місць через небезпеку здійснення терактів…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

«За повідомленнями ЗМІ, є загроза нападу на торгові центри, залізничні станції і станції метро, а також інші місця масового скупчення людей в крупних містах, зокрема в Москві і Санкт-Петербурзі, а також в районах підвищеної напруженості вздовж російського кордону з Україною», – сказано  в повідомленні.

У зв'язку з цим американські дипломати радять співвітчизникам уникати скупчення людей, стежити за публікаціями в ЗМІ і зберігати пильність. Також рекомендується носити з собою посвідчення особи і «мати план евакуації, не залежний від допомоги уряду ЗДА».

У Кремлі відразу обурилися. Там чудово зрозуміли на що натякають в амбасаді ЗДА. Історію з вибухами будинків у Москві і Волгодонську всіх добре пам'ятають. На тлі попереджень Вашингтона про те, що Московія має багатий досвід кривавих провокацій, заява амбасади ЗДА виглядає достатньо ясною – путінська банда може влаштувати теракти в Москві з численними жертвами, щоб звинуватити в них Україну.

Тим часом ЗДА попередили ООН про розстрільні списки спецслужб Московії на випадок вторгнення до України. У списки включені російські і білоруські опозиціонери, журналісти, антикорупційні активісти, а також «уразливі групи населення».

Про це пишуть The New York Times і The Washington Post з посиланням на лист амбасадора ЗДА в ООН Батшеби Нелл Крокер Верховному комісарові ООН у справах людини Мішель Бачелет.

За даними видання, російські спецслужби планують широкомасштабний терор: тортури, масові арешти і викрадання мирних жителів.

«У нас також є достовірна інформація про те, що російські війська, швидше за все, застосовуватимуть смертоносні заходи для розгону мирних протестів або іншим чином протидіятимуть мирним проявам передбачуваного опору з боку цивільного населення», – процитував лист NYT.

Наголошується, що достовірність листа підтвердили три американські чиновники. The Washington Post при цьому обумовлює, що в листі Крокер не описується характер розвідданих, які лежать в основі оцінці даної інформації. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків