«Вірджинія» завітала на три години…

У світлі можливої гіпотетичної війни на заході днями прийшло повідомлення зі сходу. Про нього доповів Путіну міністр Шойгу:..

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

«Підводний човен, що належить ЗДА, порушив межі територіальних вод московії, зайшовши в них майже на чотири кілометри. Про це міністр оборони Сєргєй Шойгу доповів президентові Владіміру Путіну, повідомляє ТАСС. За словами міністра, операція по видворенню субмарини зайняла майже три години. «В результаті спеціальних дій по цьому човну, триразових дій, човен був видворений з вод Московії» – розповів Шойгу.

У інших ЗМІ повідомляється, що «Вірджінія» підійшла до російських кораблів практично впритул.

Паралельно з цим Генштаб перевів стрілки і заявив, що «...московія здатна ефективно протидіяти флоту ЗДА у Чорному і Балтійському морях, але на Далекому Сході їй поки не вистачає кораблів і авіації, повідомив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу московії Станіслав Гаджімагомєдов...»

Тобто, 20 трильйонів на оборону вприснули, але кораблів не вистачає. І авіації, до речі, теж – відсутність протичовнової авіації якраз і стала причиною того, що американський човен відмітили, коли він вже зовсім нахабно став кружляти навколо російського ордера. Протичовнові кораблі, до речі, в російському флоті всі до одного ще радянської споруди. За тридцять років молодої незалежної московії не потягнули і не сподобилися. Та що протичовнові –   сучасних фрегатів за 15 років осилили цілих два!

Варто звернути увагу і на слова Шойгу – човен три години ганяли, перш ніж він пішов.

Потім, звичайно, було заявлено, що вже в наступний-то раз обов'язково втопимо. Але три години? За три години «Вірджінія» могла б спорожнити всі свої бункери тричі і спокійно помахати веслом на прощання.

І з такою готовністю ці зібралися воювати? Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків