Щодо відповіді

Коротко, що по суті того що відбувається. Те, що Путін міг зробити щось подібне, було зрозуміле завжди, але зараз, коли зелена влада України показала свою повну безхребетність і неуцтво, це був найкращий момент. Зрозуміло, що відповідь має бути і відповідь жорстка. Причому, не тільки наша, але і всієї світової спільноти просто тому, що Путін формує прецедент вже просто у відкриту і не ховаючись за «зеленими людцями» або брехливим «волевиявленням».  Він ніби каже світу: «Так, я охрєнєл і що далі?»…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

І ось це «далі» нарешті повинно проявити себе так, щоб до внуків і правнуків там ікалось всім, кому таке тільки в голову прийде. Не зробивши цього, світ заохотить агресорів поступати в такому стилі вже у всьому світі. Власне кажучи, вже сьогодні можна закривати ООН на коморний замок і забувати про те, що ця ганебна організація колись існувала, до речі як і ОБСЄ.

Між іншим, це виклик і Заходу як такому, який все ніяк не може застосувати свої можливості, хоч би впівсили, щоб зробити Путіну і його банді дуже боляче за нахабно прожиті роки. Але відповідь зобов'язана дати й Україна. Ми тут не описуватимемо, якою має бути адекватна відповідь країни, у якої тільки що формалізували крадіжку шматка території. Це не має сенсу, оскільки за нас всіх сказала Конституція України. А ще вона сказала про те, що саме на президентові лежить відповідальність за охорону і оборону суверенітету і територіальної цілісності України.

А зараз, пригадаємо ось що. Коли в червні 2014 року Порох прийняв булаву, він насамперед почав виконувати свої прямі обов'язки – звільняти окуповані території. Причому, якби він не повірив гарантіям Меркель, яка обіцяла утримати Путіна від втручання, Донбас вже давно був би звільнений повністю. У донецький аеропорт літали б літаки, на футбольній арені відбувалися б міжнародні матчі, а в місті проходили б концерти світових зірок. Але тепер ми знаємо, чого варті слова Меркель і взагалі тієї зграї. Проте, Порох відбив значну частину території. Кажучи Порох, я маю на увазі його, як головнокомандуючого, що ухвалив принципове рішення. Зрозуміло, що відбивали хлопці, перед якими ми всі в неоплатному боргу. Але вони знали, що за їхніми спинами стоїть Президент, який буде з ними до кінця, як би не розвивалася ситуація.

Звідси випливають два варіанти, як підходити до правильної реакції на подію. Ідеальний варіант виглядає так: янелох збирає ВР і ставить на голосування кандидатуру Пороху на пост голови ВР. Рішення ухвалюється і після цього він подає у відставку. За Конституцією, верховна влада переходить до голови ВР. Так, напевно для цього треба буде дати янелоху гарантії особистої безпеки, але зараз не до рефлексій. Якщо таке в принципі було б можливе, треба було давати гарантії і дати йому виїхати до Італії або Британії, де він собі напакував нерухомості. Варіант гірший, але все одно – прохідній. Янелох призначає Пороха прем'єром і доручає йому сформувати уряд військового часу, з передачею повноважень, щодо оборони і зовнішньої політики. Цілком.

Після цього можна дивитися на те, яким має бути наступний крок. Все решта буде не професійно, безглуздо і хворобливо, при будь-якому розвитку ситуації. Це перші накидання, які ми встигли зробити навскидку. Сподіваємося, що буде можливість пройтися по цій темі детальніше і аргументовано. Поки ж це виглядає приблизно так і ми просто віримо в наші Збройні Сили, які зараз працюють на максимальних обертах. Ми це знаємо напевно і буквально годину тому отримали ще одне підтвердження цьому факту. Військові бадьорі і повні рішучості, а вся ця статистика про кількість і склад супротивника діє на цивільних, але не на них.

Загалом, проявляємо холоднокровність і пильність. Ми завжди знали, що щось подібне може трапитися у будь-який момент і якщо зараз, то означає – зараз. Ми переможемо! Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/02/ob-otvetnoj-reakcii/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків