Погляд з Фінляндії

На вихідних стало відомо про те, що на Олімпіаді в Пекіні, яка стала однією з не найпопулярніших і даремніших за всю історію, все ж таки трапилася якась подія, що заслуговує хоч на якусь увагу. Хокейна збірна Фінляндії, у фінальній грі, виграла у команди без прапора і стала чемпіоном Олімпійських ігор...

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Хокей для Москви має якесь містичне значення, оскільки і в совдепії це був особливий «пункт»,  а зараз – тим більше.

Старезний Путін до цих пір імітує хокеїста і навіть влаштовує «нічні турніри», з особистою участю. Там він обіграє всіх і з одного удару забиває декілька голів поспіль. І не дивно, що поряд з його явними або таємними резиденціями, будують штучні ковзанки, де він міг би попустувати. Плюс до того, ще і Лукашенко робить те ж саме і якби на це подивився Зігмунд Фрейд, він би легко знайшов той недолік, який ці два діди компенсують цими іграшками.

Отже хокей там щось типу фетиша, який у Путіна, доповнює його захоплення шаманізмом і іншою чортовиною. Тому поразка від фінів, безумовно була хворобливою і дивлячись на все більш деформовану психіку Путіна, можна припустити, що Фінляндію, найближчим часом, чекають проблеми самої різної властивості. Тим більше, що керівництво країни доволі чітко оцінює те, що відбувається в Московії.

Так в суботу, в своєму виступі на конференції в Мюнхені, президент Фінляндії Саулі Ніїністе, порівняв політику Путіна, відносно України з політикою Сталіна, щодо Фінляндії в 1939 році. Зокрема він сказав наступне:

«Все, що відбувається в Україні, все, що зараз відбувається на західному світі, нагадує мені про те, що відбулося у Фінляндії. Сталін думав, що він розділить націю і що не матиме особливих труднощів напасти на Фінляндію. Відбулося абсолютно протилежне. Народ об'єднався, і ми бачимо те ж саме в Україні».

Президент Фінляндії проводив і інші паралелі, але в неділю, коли повернувся додому, журналісти попросили детальніше розповісти про те, як зараз у Фінляндії складаються стосунки з московією і у нього особисто – з Путіним. Адже відомо, що традиційно склалося так, що президенти двох країн, регулярно спілкуються телефоном. І президент Ніїністе розповів те, що не говорив раніше, але що не дуже-то і дивно.

Так, в одній з останніх розмов, Путіна понесло в історію, придуману ним самим, і він поставив під сумнів нинішній незалежний і суверенний статус Фінляндії. На це президент Ніїністе відреагував таким чином, що ніхто не має права ставити під сумнів ці питання. І тоді Путін підвищив тон і почав перераховувати конкретні претензії до Фінляндії, чого ніколи до цього не було. Це була зовсім інша поведінка і президентові довелося нагадати Путіну про те, що Фінляндія знає, що робити з російськими танками, які вторгаються на її територію.

Отже війська, підготовлювані напасти на Україну, це – не все, що хоче Путін і Европі не варто думати, що тут взагалі – справа в Україні. У Фінляндії це вже починають розуміти і президент Ніїністе заявив про те, що зараз вони уважно дивляться на те, що відбувається навколо України і якщо Москва таки нападе, то вже давно підняте питання про приєднання Фінляндії до НАТО, може перейти з теоретичної, в практичну площину. Він заявив, що це стане трігером для вступу. От так все це виглядає насправді, якщо не слухати те марення, яке зараз Москва несе на нас. Ну а Европі треба робити висновки і навіть може бути – пора витягувати голову з піску. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/02/vzglyad-iz-finlyandii/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків