Пам’ятка порохоботу-пропагандисту. Продовження (Частина 1) 2. Риторичне айкідо

Майстри з самозахисту категорично забороняють учням навіть думати про можливу шкоду здоров’ю, яку вони можуть завдати своїм нападникам. Ворог вже перетнув межу, він напав на Вас або Ваших близьких, йому байдуже Ваше життя. Правда це чи ні, але в армії нам неодноразово розповідали, як неозброєний нападник нахабно підходив до вартового, виривав у нього автомат та їм ж і вбивав вартового…

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Риторика, як винахід всенародного вожака, тобто демагога Коракса, має історію у 25 століть, і що ж ще можна придумати нове? Можна нагадати старий забутий стимул – палку, якою античний вчитель бив чи колов дупу учня та наказував йому: «Говори лаконічно!». Це на «дружніх» телеканалах можна вести довгі та нудні розмови про політику, а ж поки регламент не розлучить Вас з дрімаючим телеглядачем. На території опонентів та мізерного політичного болота треба давати стислі та колючі ремарки. Треба бути готовими до того, що ведучі кинуться на допомогу Вашому опоненту та будуть нахабно і демонстративно перебивати Вас.

Ніколи не треба йти за сценарієм завчасно написаним олігархічними каналами. Зберіть усю волю у кулак, мовчіть, посміхайтесь та насолоджуйтеся істериками ведучих та опонентів. Ламайте темп зі сторони заданий Вам, самі встановлюйте та міняйте темп подачі інформації. Коли знервовані ведучі поспіхом надають Вам слово, обов’язково витримайте театральну паузу та повільно доповідайте. А вальяжним телеведучим треба навпаки, відповідати швидко та коротко, але обов’язково гостро. Спочатку міняйте та самі нав’язуйте темп дискусії, а потім міняйте і теми полеміки на ті, які потрібні Вам. Як в анекдоті про студента, який по біології вивчив лише про бліх:

– У вівці є шерсть, а у шерсті блоха…

– А у риб?

– У риб немає шерсті…та якщо б була, то там була б блоха!..

Захист репутації Порошенка, це не захист особисто Петра Олексійовича, це захист усієї європейської демократії в Україні. Порошенко розуміє свою відповідальність, та певно не всі його однопартійці до кінця це усвідомлюють. Ми не Московія, «путін = вор» – це не визнання мачості та відваги, для нас це злочин. Депутати від ЄС нікому не повинні дозволяти інсинуації типу: «Порошенко = крадій». Краще взагалі нічого не казати по тематиці передачі, але потрібно обов’язково ставити на місце явно замовних журнашлюх, які абсолютно не випадково, нехай по краплях, але регулярно виливають бруд на Пороха. Це їхня найголовніша замовна технологія, її треба жорстко ламати.

Припиніть вимовляти оці улесливі «Шановний Савік…», якщо треба зверніться до ведучих нейтрально, навіть у третій особі, нехай їх зайвий раз пересмикне. Спитайте у ведучого: «Скільки штук патронів купив Ахметов (Пінчук) для ЗСУ?». «Порошенко – український олігарх? Добре, та на жаль він єдиний український олігарх, Ахметов, Пінчук та Ко – це просто чужорідні олігархи в Україні».

Ворогів треба любити, публічно та при великій кількості спостерігачів. У слідчих ДБР та прокурорів, які мамою клянуться, що роблять все по понятіям, як нацарапано на процесуальному кодексі, слід лагідно по-батьківські спитати:

– Ви коли-небудь Конституцію України відкривали? Пробували читати? Багато статей подужали? А що зрозуміли з написаного?

Слід довідатися, чому вони не виписали підозру зразу ж Байдену, чи патріарху Варфоломію? Медведчук же каже, що Україна під зовнішнім керуванням. Чому спочатку підозру не виписали міністру палива та енергетики? Прем’єр-міністру? Нарешті, своєму голові ОСББ? Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

(Далі буде)

Джерело:

https://defence-line.org/2022/02/pamyatka-poroxobotu-propagandistu-prodovzhennya-chastina-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків