Про НАТО і нетям або козачків (Частина 1)

Зараз деякі телепні  щось там розповідають про НАТО в негативному  аспекті і це однозначно – не наші єноти хоч би тому, що НАТО став нашим тилом, який забезпечує нас всім матеріально-технічним постачанням, яке потрібне. Такого у нас ніколи не було і потік постачання тільки зростає. Причому, часто ми отримуємо такі озброєння, що супротивникові просто нічого йому протиставити.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

*

Частина бронетехніки знищується настільки люто, що іноді навіть визначити складно, що ж це було, до зустрічі з ракетою, а вже як російський екіпаж був здивований, доводиться тільки здогадуватися, оскільки від нього не залишається взагалі нічого.

Крім того, до нас йде все зростаючий потік добровольців і не простих, а колишніх бійців національних спецназів. Тобто, це – висококваліфіковані фахівці, здатні працювати автономно і виконувати завдання будь-якої складності. Досить сказати, що на полювання приїхав канадський снайпер, за яким зараховано найдальший результативний постріл з офіційно зафіксованих. До нас він приїхав обкатувати нове устаткування і напевно, спробує поставити новий рекорд.

Крім того, ми зараз маємо прямі канали отримання даних авіаційної і космічної розвідки, в режимі реального часу. Якщо про можливості супутникового угрупування ми можемо тільки здогадуватися, то в той час, коли пишуться ці рядки, в небі Польщі і Румунії одночасно перебувають два літаки радіоелектронної розвідки ВПС Великобританії і ЗДА, командний літак цілевказування і відразу три повітряні танкери. Причому, літаки-розвідники –  великі машини, які не потребують дозаправки, а тому –  заправляються якісь інші пташки. Багато пташок.

Отже всі, хто кришить батон на НАТО, або дурень, або кацапській козачок. Партнери дають можливість нам працювати дуже точно і прицільно. Результатом же нашої роботи вражені навіть західні військові фахівці. Силами наших військових спеців виявлені командні пункти угрупувань військ Московії і після успішних атак, вже ліквідовано трьох генералів – командувачів угрупуваннями, і до дюжини полковників різного сорту. Просто нагадаємо, що після Другої Світової війни ані совок, ані Московія не втрачали генералів саме в результаті бойових дій і атаки супротивника. А у нас це стає вже хорошою традицією.

Всі ж пам'ятають колону російської техніки в 64 кілометри, яку трохи покришили, але поки дали спокій. Напевно, у багатьох виникає питання про те, чому так. Побічно відповідь можна отримати з нічного епізоду бою під Миколаєвом. Нагадаємо, після того, як там до керівництва ЗСУ був поставлений генерал Марченко (Марчелло), якого шкідницька організація ДБР, що відверто працювала на користь Московії, закрила в СІЗО, справи там пішли дуже бадьоро. Зокрема, був завданий удару по летовищу Херсонського аеропорту, куди перебазувалися гелікоптери супротивника для здійснення десантної операції проти Миколаєва. Так от, наша артилерія накрило летовище і за один раз відмінусовала 49 машин. Причому, наші порахували, що спалили до 30 вертушок, а космічна зйомка дала точну цифру. Вдумаємося, півсотні вертольотів за один захід!

Це говорить про те, що наші палять техніку, яка представляє безпосередню загрозу, а та колона – поки її не представляє. Тому її поки залишили з тим, що можливо, велику частину вдасться взяти як трофеї. До речі про трофеї. Як видно із заголовної світлини, нинішня війна стала найганебнішою для Московії в частині трофеїв. Стільки техніки у кацапів вдалося захопити тільки Вермахту, але наші –  переплюнули якістю. Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Далі буде.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/03/o-nato-i-bestolochax-ili-kazachkax-chast-1/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків