Не нашкодь

Напевно, не раз ще прийдеться нагадувати колегам і тим, кого ненавмисно занесе на наші сторінки про те, що ворог веде найжорсткішу інформаційну війну проти України, на яку тільки здатний, але на цей раз нам вдається переходити в контратаки, що приводять до успіху. Насправді, сьогодні вже не 2014 рік і дещо ми теж уміємо робити, і не тільки ми, наші партнери – теж. Проте, всім варто дуже уважно ставитися до того, що ми говоримо і пишемо про війну.

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

В цьому випадку, треба бути уважним і розсудливим, щоб мимоволі не стати ланкою в пропагандистському ланцюзі ворога. Тому, коли зявляється якась незрозуміла інформація, яка може завдати збитку нам або нашим партнерам, або нашим з ними зв'язкам, краще помовчати і подивитися за розвитком ситуації. Цілком можливо, що через двійко кроків ситуація проясниться і тоді прийдеться або брати свої слова назад, або робити висновки й наступного разу прикушувати язика.

Приблизно так виглядала тема з передачею нам бойових літаків нашими західними партнерами. Просто заради цікавості, кожен може пригадати все те, що довелося читати на цю тему й уявити, наскільки вона була «унавожена»  супротивником і як багато хто плескався в цій темі. І ось ми пропонуємо офіційну заяву Республіки Польща з цього питання. Звучить вона приблизно так:

«Власті Республіки Польща після консультацій між президентом і урядом готові негайно і безкоштовно розвернути всі свої літаки МІГ-29 на авіабазі Раммштайн і надати їх в розпорядження уряду Злучених Держав Америки.

В той же час Польща просить Злучені Держави надати нам уживані літаки з відповідними оперативними можливостями. Польща готова негайно встановити умови покупки літаків.

Польський уряд також просить інших союзників по НАТО – власників літаків МІГ-29 – діяти в тому ж дусі».

Це можна почитати в оригіналі, на офіційній обліковій сторінці. А нам треба розуміти ось що. Так, як наші військові шматують ворога, ніхто цього зробити банально не може. На сьогодні немає жодної армії світу, яка з такою ефективністю здатна утилізувати російську воєнщину. Введи НАТО свої сухопутні війська, вони банально не змогли б добитися такого успіху. Наша армія на сьогодні є  найефективнішою і найбоєздатнішою в світі.

А якщо їй підкинути сучасної зброї, що місцями зробили наші партнери, то ця ефективність перетворюється на якийсь невблаганний конвеєр смерті, для російської армії. Так, як воюємо ми, ніхто воювати не вміє. Тому нам поступово дають все більш сучасну зброю, з упевненістю в тому, що ми їй знайдемо застосування куди краще, ніж це виходить у їхніх військових.

Так, американські військові фахівці вже визнали, що застосування Джавелінів бійцями ЗСУ набагато ефективніше, ніж було зафіксовано у американських військових в Іраку. А це означає, що загалом, наші військові не сильно-то і потребують допомоги саме військами. Нам просто потрібна логістика і вся російська армія піде на звалище. До речі, самі російські військові це розуміють все більш ясно і для того, щоб ще хоч скількись протягнути агонію їхнього угрупування, кацапам прийдеться вводити загородзагони або щось на зразок цього.

Ну а нам просто треба бути дуже акуратними з тим, про що ми говоримо і пишемо, з урахуванням принципу «не нашкодь».  Так переможемо! .  Ceterum censeo Moscovia esse delendam.

Джерело російською:

https://defence-line.org/2022/03/ne-navredi/

Росія є Абсолютним Злом, яке треба негайно знищити.

Moscovia delenda est!!!

Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!

 

 

 

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків