Путін лежав на килимі в калюжі власної сечі – Аркадій Бабченко

Я чомусь вибрав для перекладу саме цей текст Аркадія від 16 лютого 2018 р. Він так бачив майбутнє Росії, України та своє майбутнє… .
Росія – це Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

«З достовірних джерел стало відомо, що Путін дійсно серйозно захворів. Добу він лежав на килимі в своєму кабінеті, в калюжі власної сечі, куди охорона боялася увійти, але через три дні (Бєрія) Пєсков все ж таки зважився, прочинив двері, побачив картину маслом, тремтячими руками дістав золотий «Верту», набрав неслухняними пальцями номер (Малєнкова) Сечіна і...
Негайно башти Кремля починають щонайпотужнішу підкилимову боротьбу за владу. Кіно і німці. Похорони Сталіна в прямому ефірі. Володін зжирає Мєдвєдєва. Прігожін заарештовує і розстрілює Суркова. Тіхона Шевкунова топлять в Москва-річці, заздалегідь отруївши, випустивши в нього п'ять куль з нагана, повісивши і скинувши з моста. Шойгу вводить комендантську годину, скасовує поїзди, в магазини завозять запас макаронів на місяць і тут же їх всіх закривають. По порожніх вулицях вітер ганяє обривки газет. Люди бояться показати ніс з під'їзду. Комендантська година починається з самого ранку, блок-пости обкладені мішками з піском і затягнуті колючим дротом.
Але опозиція не спить. Ти-дищ - через місяць же вибори! Політичне життя в країні, заморожене впродовж вісімнадцяти років, вибухає з неймовірним гуркотом. Явлінський і Грудінін б'ються за електорат, як леви. Передвиборні струм-шоу б'ють рекорди рейтингів за всю історію телебачення. Розбанений Навальний тріумфально повертається в телевізор і Соловйов, який плазує перед ним підлабузнюючись, бере у нього інтерв'ю. Ксенія Собчак б'ється в дебатах відразу з п'ятьма Жиріновськими за те, хто більш ліберал. Країна з неймовірним інтересом стежить за кандидатами, і підстрибуючи, чекає вже, здавалося б, зовсім забутий смак того моменту, коли можна опустити свій бюлетень в урну і він щось означатиме. У чергах, в автобусах, в магазинах, в поліклініці, в школі і навіть на столі вівісекції люди говорять про політику, тільки про політику, ні про що, окрім політики, і ніяк не можуть наговоритися.
Прихильники Навального, Баркашова, Макашова, Тесака, Явлінського, Путіна, Хірурга, Новороссіі, демократії, монархії, анархії, лгбт, фашизму, нацбольшевізму і антифашизму одночасно виходять на вулиці.
Проливається перша кров.
Москва, що через тиждень горить, нащетинюється барикадами і протитанковими їжаками, розгублена армія і поліція намагаються хоч якось контролювати хоч б Кремль і Красную площу, над Луб'янкою піднімається дим архівів, що горять, і гелікоптери, в аеропортах і на вокзалах бійки і смертовбивства за квитки, чиновницькі кабінети, міністерства, Центробанк, Дума, Сенат, мерія і кабінет Собяніна вмить пустіють, по порожніх коридорах ходять люди в масках і з набитими цвяхами палицями, бухають, трощать монітори і спалюють в залізних бочках стільці і гроші, що вмить знецінилися.
Країна занурюється в смуту.
Рамзан Ахматовіч допиває вранішній чай, встає, вимикає новини, кидає пульт на журнальний столик і як би в повітря каже: «Йо... А ми-то чого сидимо?»
У шість ранку неділі колона бетеерів із зеленими прапорами і криками «аллах Акбар» вибиває браму Спаської башти, і, кидаючи огризками в дивізію імені Дзержінського, яка розбігається з-під коліс, в'їжджає в Кремль. Рамзан Ахматовіч виходить в прямий ефір з кабінету Путіна, під прапором Путіна, з портретом Путіна, в кріслі Путіна, але з автоматом на колінах і говорить, що тепер все гаразд і безладів в країні він не допустить. А хто не зрозумів, той зрозуміє.
Тива, Татарстан, Башкирія, Бурятія, Калінінград, Примор'я, Кавказ і Ширінгуши заявляють про свою незалежність і тут же відвалюються. По країні бродять багатотисячні банди, угрупування, армії, ПВК «Вагнер», зголоднілі селянські загони, захоплюють і здають міста, перерізують дороги, грабують «Метро» і «Ашан», вішають на стовпах лібералів і масонів, ріжуть всіх і вся, один одного, самі себе і топлять країну в крові.
Собаки і щури, відчувши недобре, перетинають кордон з Білоруссю.
Збройні сили України спльовують, говорять: «ядрена мати, дочекалися нарешті» і за два дні зачищають Донецьк з Луганськом і виходять до свого державного кордону, ставлячи український прапор на КПП «Ізваріно». Через тиждень український прапор розвивається і над Севастополем, що принишкнув і примовкнув. Територіальний суверенітет країни відновлений.
У бухту Балаклави з неба сиплються камені.
А один старий лисий утомлений військкор поволі докурює, зітхає, викидає бичок, протирає об'єктив фотоапарата, надягає на плечі свій командировочний рюкзак і виходить з будинку.
Він доходить до траси. Стає на узбіччі. Притуляє рюкзак до ноги. І починає чекати.
Вдалині лунає гуркіт колони. Першими показуються прапори НАТО, ООН і Злучених Держав Америки, які розвіваються на антенах.
Військкор піднімає руку.
Третій у колоні «Абрамс» зупиняється...
16 лютого 2018 року.»
Оригінал російською:
Ось таким бачив майбутнє Аркадій Бабченко і себе в ньому… . Не дочекався, підло вбитий у спину… .
Він відчайдушно воював на інформаційному фронті за України за те  власне й загинув.
На параді перемоги, який ЗСУ проведуть у Донецьку, Луганську, Севастополі, обов’язково будуть і твої портрети.
Земля пухом.
Росія – це Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків