Нові злочини «космонавтів» Росії на тлі мундіалю

В період чемпіонату світу повідомлення з Сирії істотно скоротилися, проте це не означає, що там все тихо і спокійно. Поступово каральна операція в Дераа набирає хід. Соколи Асада скидають на населення Дераа не тільки бомби, але і листівки з текстом: «З вас все почалося, вами і закінчиться». Враховуючи, що Дераа вже 7 років живе без Асада, його жителі цілком відвикли від колишнього режиму, і повертатися під батьківський нагляд не поспішають… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
92AE53B4-7AF5-446A-932E-A64EC8872070
Російська авіація також підключилася до того, що відбувається, інтенсивність бомбардувань різко зросла. Видно, зараз Дераа стало основним напрямом дій російській авіації. Відповідно, відразу ж зросла кількість світлин і відео наслідків підключення соколів Путіна – десятки вбитих мирних жителів. розірвані тіла, жінки, діти – все, як завжди. Кількість авіаційних ударів вимірюється сотнями, артилерійських – тисячами. Вчора ж було оголошено, що Росія виходить з угоди про південну зону деескалації.
8E82EECC-C8A3-4404-891A-92092B8B9B24
Структури ООН у справах біженців вже відзначили, що із зони боїв в Дераа втікли більше 50 тисяч чоловік, всього потенційними біженцями можуть стати близько 900 тисяч. Йорданія вже повідомила, що буде вимушена закривати кордони – у неї просто немає можливості прийняти таку кількість.
Якщо врахувати, що Асад тепер прямо перейшов до політики вигнання нелояльного населення, видавлює його та вивозить на інші території, жителів самої нелояльної провінції Сирії чекає та ж доля, що й решту, яких вже виселили з місць мешкання.
Про-іранські бойовики вже не ховаються під одностроями сирійської армії, а цілком демонстративно беруть участь в бойових діях. Загалом, нічого іншого Асаду не залишається: без іранського гарматного м'яса у нього просто немає достатньої кількості людей. Поки коаліція й Ізраїль не реагують на накопичення іранських бойовиків в зоні, хоча раніше неодноразово виносилися різного роду попередження із цього приводу. Важко сказати, чи будуть вони робити якісь дії проти іранських проксі в Дераа і коли. Що, втім, ніяк не заважає продовжувати колишні дії: атакувати локальні об'єкти Ірану на території Сирії.
5F530776-394E-45AF-9731-7B2AF9D03056
Для того, щоб добитися хоч якогось результату в Дераа, Асад був вимушений відкликати свої сили з пустелі східніше Каламуна, де вони практично безуспішно намагалися вирішити проблему бойовиків ІДІЛ на цій території. Представник міноборони Сирії заявив, що бойовики потерпіли нищівну поразку в пустелі, проте, швидше за все, йдеться просто про те, що під прикриттям цієї «перемоги» з пустелі виводяться всі каральні формування і прямують в Дераа.
D1949CBA-90BD-4682-B441-19A29C6AF64E
Руйнування південної частини Дераа і міст, які піддаються зараз артилерійським і авіаційним ударам, тотальні. Втім, це вже майже нікого не цікавить. Вся Сирія уявляє із себе руїни, яка різниця, якщо до них додадуться нові.
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.

 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків