Можете і далі пускати до себе туристів з Московії – Anti-colorados

Британське видання Дейлі Мейл зібрало воєдино те, що було відоме у справі Скріпалей з місця подій і те, що вийшло назовні з поліції і спецслужб у вигляді офіційних заяв або просочувань інформації для преси… .
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*

В результаті була намальована повна, хоч і приблизна картина хемічної атаки, що відбулася, яка мала дві фази: початкову – власне атака на батька і доньку Скріпаль, і через три місяці – повторне отруєння ще однієї пари.
Судячи з усього, за Скріпалем велося спостереження з 2013 року і, в принципі, наказ на його ліквідацію міг поступити у будь-який момент цього проміжку часу. Але швидше за все, саме зараз починається загальна операція зачистки перебіжчиків, тому що настають важкі часи й утримувати злочинну систему влади РФ можна тільки за рахунок страху. А страх досягається публічними стратами. Отже Скріпаль повинен був стати нагадуванням всім бажаючим щурам, що товпляться на виході з Титаніку про те, що «у нас довгі руки». Це – суть совка і як бачимо – після совка – теж.
З цією метою до Лондона, літаком Аерофлоту, прибула забійна група у складі 4 чоловік: дві двійки. Одна – основна, друга – що страхує. Особи, які беруть участь в операції, не були раніше ідентифіковані як співробітники спецслужб або особи, відмічені в контактах з терористами і тому, – не звернули на себе увагу при в'їзді.
Як стверджує видання, це були чинні співробітники ГРУ, або колишні (хоча ми знаємо, що колишніх там були не буває в принципі). 3 березня вони прибули аеропорт Хітроу і привезли з собою ту саму отруйливу речовину «Новачок», упаковану в контейнер, який має вид флакона жіночих парфум. Оскільки атака повинна була проводитися шляхом нанесення активної речовини на дверну ручку будинку Скріпалей, час операції був визначений на вихідні, щоб унеможливити поразки сторонніх осіб, наприклад – листоноші. Сам процес нанесення речовини відбувся в неділю 4 березня. Вдалося встановити приблизний час, коли це трапилося. Скріпалі виходили з дому в 9:15 ранку, потім повернулися додому в 11:30. Скріпаль узявся за ручку і отримав велику частину отруйливої речовини, а дочці дісталася менша частина дози. Тому дочку вдалося швидше вивести з критичного стану.
Після цього основна група почала відходити через «Сади королеви Єлизавети» в Уілширі, де позбавилася від контейнера з препаратом. Вважається, що у складі команди була як мінімум одна жінка, оскільки вона могла мотивовано користуватися пляшкою, схожою на парфуми. Після цього група прибула до аеропорту Хітроу, звідки вилетіла прямим рейсом 17:30 Аерофлоту до Москви. Зазвичай люди, пов'язані з ГРУ, летять через Туреччину, аеропорти півдня Европи або Скандинавії, але тут відхід був прямим і швидким. Того ж дня станція радіотехнічного спостереження на Кіпрі перехопила шифровку з текстом «Пакет доставлений».
30 березня, коли був затриманий для ретельного огляду той самий літак Аерофлоту, на якому група прибула до Великобританії, слідство вже знало про приблизний склад групи і маршрути її пересування. Цьому допомогли більше 4 тис. годин зйомок камер спостереження в аеропорту й інших місцях, по маршруту проходження групи. Наскільки можна розуміти, особи злочинців вже були встановлені, хоча і по їх псевдонімах, відповідних легенді.
Другий акт цієї драми, коли отруїлася друга пара, в якій жінка загинула, виявився просто супутнім збитком бойової операції. Мабуть, вона наткнулася на добре закамуфльований флакон «Новічка» і отримала смертельну дозу при контакті з ним. Спецслужби і поліція буквально по піщинках перебрали парк, щоб унеможливити ще одного інциденту, якщо контейнерів було декілька і всі вони були викинуті в цій місцевості. Навіть водоймища парка сталі об'єктом дослідження. Тим часом, підозрювані розшукуються за підозрою в замаху на вбивство і здійсненні вбивства.
Все це говорить про те, що у всіх країнах, які так або інакше представляють інтерес для РФ та Путіна особисто, постійно знаходяться групи спостереження, які збирають оперативну інформацію про об'єкти спостереження. Як вона буде використана – не їхня справа. Як бачимо у справі Скріпалей, в потрібний момент може висуватися ударна група для ліквідації об’єкту. Все це можливо тому, що незважаючи на явно агресивний і підлий стиль зовнішньої діяльності РФ при Путині країни дозволяють бродити по своїй землі сотням «дипломатів» і представників різних структур і бізнесу РФ, а крім того, практично немає перешкод для проникнення в ці країни «туристів» з Московії, які цілком можуть привезти з собою такі ось «парфуми».
Важко уявити, що має трапитися, щоб прийшло розуміння простої істини – Московія – ракова пухлина і вона прагне покрити весь світ своїми метастазами. Нічого хорошого звідти вже не може виходити в принципі. Все здорове або вбито, або виїхало назовсім. Тому, треба переходити до практичних дій і опускати свою частину «Залізної завіси». Якщо цього не зробити, історія матиме продовження.
Оригінал російською:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків