Бази, на які вони заслужили (Частина 2) – Anti-colorados

Тобто, автори цієї інформації навіть не вловили нюансів, пов'язаних з часом дієслів, якими вони описують дії американців і власні дії. Тобто, вони говорять про те, що ЗДА тільки починають створювати свою базу, а у них вже там стоїть набагато більше, ніж американці тільки думають розвернути. Синдром «Солсбєрєцкого собору» пре натиском, аж змітає все на своєму шляху. Але читачеві ж треба зробити контрольний постріл, щоб він знав, що Мудрий Путін не дасть в образу ні його самого, ні його заначку – настоянку глоду, ні його сортір з діркою в підлозі від намірів західної воєнщини…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба нарешті знищити.
*
І «контрольний» таки пішов:
«Південніше, на території Білгородської, Воронезької і Смоленської областей, розміщені частини 20-ої гвардійської загальновійськової армії Західного військового округу, яка зараз активно переозброюється, зокрема, танками Т-72Б3 останнього покоління. У Псковській області розквартировані 76-а гвардійська штурмова дивізія і окрема бригада спецназу. У Калінінградській області розгорнений 11-й армійський корпус Балтійського флоту з танками Т-72, великокаліберною артилерією і ОТРК «Искандер-М». З повітря західний напрям прикриває Шоста армія ВПС і ППО з аеродромами у Воронезькій, Смоленській, Ленінградській і Псковській областях».
Адже це пишуть не в «Бойовому листку», стінгазеті роти або в «Усть-Вонючинських відомостях», на хвилиночку, це – РІА «Новості» – офіційний орган пропаганди Кремля. Тобто, там пройдені всі кола цензури, перш, ніж ця краса пішла в тираж. Це можна просто фіксувати і складати в теку для майбутнього військового трибуналу.
В останньому шматку чудово все, за що не візьмися, але найшикарніше виглядає шматок, в якому описані війська, розгорнені Москвою в Білгородській, Воронезькій і Смоленській областях. Якщо у випадку з Польщею можна хоч про щось поговорити, мовляв – американці нагнали техніку і нам загрожують, не зважаючи на те, що ми там давно стоїмо і нас там набагато більше, а ось в цих трьох областях війська поставлені, щоб яку загрозу відбивати?
Це вони собі серйозно вважають, що Україна кинеться завойовувати собі нові землі? Такий абсурд може влитися в голову або з великими, майже смертельними дозами спиртного, або з аргентинським борошном, яке потрапило в організм через ніс.
Річ у тому, що в нормальній країні – абсолютно інші категорії оцінки правильності дій. Наприклад, 2018 рік став першим роком масового будівництва і відновлення автомобільних доріг, як міжнародного, так і місцевого призначення. Після закінчення сезону стало зрозуміло, що на доведення до пуття доріг по всій Україні потрібні років десять часу і величезні кошти. І це – тільки дороги й лише автомобільні, а ще треба відновлювати школи і лікарні, які тільки почали входити в лад.
Крім того, треба підбиратися до крупніших інфраструктурних проектів – мостів, портів та іншому. Це означає, що знаходячись в міжнародно-визнаних межах, Україні треба ще років 20 напружено працювати для того, щоб привести свою територію в божеський вигляд, як це прийнято в Европі, а тому – прихопити собі ще землі, щоб і їх в порядок приводити – дорого і немає сенсу. Тим більше, там живуть психологічно зломлені і психічно хворі люди. Якби йшлося про порожню землю, то ще можна було б про щось думати, але з населенням – дарма не треба. Простіше вирити на кордоні рів і пустити туди п'ятиметрових нільських крокодилів і навіть взимку гріти воду, щоб їм там зручне пильнувати передній рубіж оборони від «братів».
Проте, повертаючись до Польщі і ситуації біля її кордонів і спираючись на справжній причинно-наслідковий зв'язок, можна прямо говорити про те, що американські війська з'явилися в Польщі і Балтії як наслідок нестримної мілітаризації московії, яка показує все більш чіткі ознаки неосудності.
Причому, тонкощі питання про те, як саме почався процес виходу на вирішення про створення бази в Польщі навряд чи будуть відомі, а тому – ми про це можемо здогадуватися і застосуємо цей алгоритм далі. Швидше за все, Польща і Балтія швидше за всіх зрозуміли до чого йде справа з перекиданням військ до їхніх кордонів. Вони все це змогли спостерігати в Україні, і після того, як багато разів ставили це питання в рамках НАТО і не отримали осудної відповіді – звернулися до Злучених Держав. Треба пригадати, що в Европі почалися дві Світові Війни і обидві закінчилися після того, як у війну вступили Злучені Держави, і обидва рази – перемогою тієї сторони, на якій виступили ЗДА. Отже Вашингтон чудово розумів, що справа йде до чергової великої бійки, і врешті-решт, Америці знову доведеться вступати в гру і вирішувати питання як завжди. Тому вони забігли вперед і вирішили, що краще відразу розмістити свої війська впритул до кордонів супротивника, щоб у того не було ілюзій. Але анклав Калінінграда – не краще місце, де така тактика сприйметься Москвою як треба.
У зв'язку з цим, цілком можна допустити, що всього три бази армії ЗДА в Чугуєві, Сумах та Ніжині, могли б створити диво. Воно і межа московії ближча, і територія Білорусі не висить великим гібридом, і підлітний час до Москви – всього 5-6 хвилин. І головне – алгоритм той самий. Поки Москва не приганяла свої війська до західних кордонів, нікому в голову не приходили конфігурації з баз, ну а якщо пригнали – самі винні.
І головне, в Україні американців зустрінуть не гірше, а то і набагато краще, ніж в Польщі і якщо (скоріше-коли) знадобиться формувати окупаційний корпус, то все буде поряд, і по-діловому, зібралися й виїхали в зону патрулювання.
Джерело:
Частина-1:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба нарешті знищити.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків