«Борці» в розрізі (Частина 2) – Anti-colorados

Далі піде наша власна нарізка доповіді, і цитати будуть вже  з сайту міністерства оборони Московії…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
БЛОК 2
«… Дійсно, у класичному розумінні цілями війни однієї держави проти іншого, як правило, є: зміна військово-політичного керівництва країни-жертви агресії і залучення її в сферу свого впливу, зниження її економічного і військового потенціалу, нав'язування агресором своєї військової присутності і отримання ним безперешкодного доступу до ресурсів переможеної країни.»
У подальшому тексті міняємо термін «кольорова революція» на «гібридна війна» і все стає на місце
«… З однієї сторони, їм властиві риси класичної війни. Так, військові дії в Лівії були сучасною військовою операцією. Її зміст склали широкомасштабні дії збройних формувань опозиції, удари авіації, ракетні удари, бойові дії ВМС, дії сил спеціальних операцій зацікавлених держав.
Військові дії велися у всіх середовищах: на суші, в повітрі, на морі, в інформаційному просторі і кіберпросторі. Широко використовувалися космічні засоби і безпілотні літальні апарати.
При цьому не можна не відмітити, що всі дії озброєних загонів бунтівників, удари тактичної авіації, ракетні удари високоточною зброєю були чітко організовані, узгоджені і пов'язані між собою по цілях, завданнях, часі й об'єктах.
Я, як керівник органу військового управління, який здійснює планування застосування Збройних Сил Росії, відзначу, що організувати дії таких різнорідних сил, що включали військово-повітряне і військово-морське угрупування, сили спеціальних операцій, загони опозиції і бандформування, формування приватних військових компаній вельми і вельми складна справа.
Воно під силу тільки високо підготовленому органу управління, який володіє сучасними технічними можливостями і досвідом планування.
З іншого боку, військові дії, інспіровані «кольоровими революціями», значно відрізняються від класичних військових дій.»
І вишня на торт для всіх «борцунів», починаючи від гумористів і кінчаючи, перефразовуючи Леся Подеревьянського – дослідниками сміття. Думаю, їм варто відставити вбік коробочку з тим, про що зазвичай пише Подеревьянський, поправити пенсне і прочитати наступний текст:
«... Виникає ключове питання – куди буде направлений вектор розповсюдження «кольорових революцій»? Де пройде і кого захопить «дуга нестабільності»? Іншими словами, хто наступний?
«Кольорові революції» найбільш вірогідні в економічно слабких державах, в яких є сильні соціальні суперечності.
Але головний критерій при визначенні чергового об'єкту для експорту «кольорової революції» – це національні інтереси конкретних країн, організуючих черговий переворот.
Тому революції організовуються, як правило, в країнах, які володіють природними ресурсами. У країнах, що мають важливе стратегічне положення в регіоні і проводять відносно незалежну політику. У країнах, дестабілізація яких дозволяє змінити розстановку сил в регіоні.»
От і все. А зараз нехай розкажуть про вибори, про шоколадні фабрики і що там ще у них в репертуарі. Нашим же читачам ми пропонуємо ще раз, на свіжу голову, перечитати ці цитати і після цього ще раз озирнутися і спробувати розгледіти ці пункти в навколишньому оточенні.
Джерело:
Частина 1:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків