До Аргентини! – Anti-colorados

З серії «Невгомонний імператор»
Він завжди відчував себе незатишно, коли доводилося покидати межі імперії. Причому, спочатку це його якось не турбувало, але з кожним роком, в його кортежі опинялися все більше автомобілів а в перельоту – все більше літаків. Сам він якось не помічав збільшення техніки і людей в його поїздках, але першим дзвінком стало його захоплення підводним плаванням. Одного разу він вирішив витягувати з глибин старовинний артефакт, який сам же і виявив на дні моря. Це була старовинна амфора…
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
*
Й ось, коли він вже вирішив було її підняти, з неї випірнув плавець в підводному спорядженні, віддав честь і клацнувши п'ятами ласт, сховався в пучині вод. Імператор придивився і побачив, що ще кілька хлопців віддалік, тримають карасів за плавники і приставили до їхніх голів пістолети дивної конструкції. Тоді він запитав свого воєводу, чи не посилав він своїх витязів на дно? Тільки той відбувся жартами і відповів щось на кшталт: посилаю регулярно, а ось на дно – жодного разу. Загалом, посміялися тоді, дістали з амфори банки стародавньої чорної ікри, намазали собі бутерброди і все пройшло добре і бадьоро.
Буквально наступного дня він забув про цей випадок. Але незабаром марення повернулося. Тоді він летів до Австралії на саміт Ж7 і як завжди – займався державними справами, спостерігав на те, як бульбашки повітря з джакузі, створюють химерні узори. Іноді, в таємниці від тих, хто оточують, він сам хотів стати ось таким золотим джакузі й безтурботно пускати бульбашки, але в цей час він подивився в ілюмінатор і побачив, як поряд, на бойових стерхах, летять його охоронці в білих халатах і з дерев'яними дзьобами. Не самі, звичайно летять, а на реактивних дельтапланах. Коли вже прилетів до Австралії, побачив в морі свій флот. Зрозуміло, який був здатний туди допливти. Тоді-то він і усвідомив, як багато людей його супроводжують.
І справді, на одному літаку летів він сам. У його літаку було все, що необхідне для управління країною прямо з його борту. Окрім золотого джакузі, там були золоті карти і золоті нарди. На екстрений випадок, коли в країні могла статися НП у нього була чорна валізка з трьома кілограмами чистого, без домішок, прекрасного колумбійського коксу. Він якось читав Карлоса Кастанеду з його дивним кактусом, але пейот імператора не штирив, а уколів він боявся з дитинства, тому кокс – те, що треба, якщо треба швидко ухвалювати рішення.
Одного разу він обговорював питання майбутньої олімпіади і взагалі – спорту, із знаменитою і тоді ще не такою потяганою гімнасткою. Вона так жваво тріщала про бруси, булави і скакалки, що він просто не встигав за її розповіддю, а виглядати тупо – найважчий стан. Імператор завжди має бути метким і гострим на язик, піддані це люблять і цінують. Загалом, імператор вибачився і сказав, що йому треба на хвилинку відлучитися по невідкладних державних справах. У сусідній кімнаті він скрутив стодоларову купюру, щедро сипнув порошку, сказав : «Крекс, пекс, фекс» і натужно дунув так, як його вчив міністр закордонних справ.
Загалом, через п'ять хвилин він не тільки був в курсі всіх тонкощів художньої гімнастики, але і сам почав показувати різні вправи, знайомі з дзюдо. Все відбулося настільки блискавично, що він навіть втратив відчуття реальності. Коли його трохи попустило він зрозумів, що якраз пояснює спортсменці особливості боротьби в партері і вона все розуміла. Але це – справа минула. Зараз він летів до Аргентини і по ідеї, валізку можна було й не брати, оскільки його посол в цій країні, сам міг принести не одну валізку, а забити ними весь салон.
Загалом, його літак було облаштовано як командний пункт, а вслід летів літак з його одягом і спеціальними черевиками. Ще в одному аероплані була його вода й їжа. У третьому – масажисти, кухарі, знову ж таки – спортсменки, хоча навіщо він возив і спортсменок, пригадати вже не міг. У кількох літаках везли його автомобілі, бензин до них і запасні колеса. Замикав цей караван літак, який перевозить коней, вудки, камуфляжні штани й знову ж таки – нарди. Хіба мало що!
Коли вже підлітали до місця, імператор наказав пройтися на бриючому, що пілот і зробив. Пролітаючи в кількох метрах над поверхнею океану, імператор раптом побачив тих же водолазів, але тепер вони приставили пістолети до голів акул. Імператор наказав піднятися на потрібну висоту і покружляти над океаном, щоб прилетіти останнім.
В цілому, долетіли без пригод, але коли приїхали до місця саміту, влаштовувачі попросили імператора почекати, а самі щось метушливо розвантажували, скручували і встановлювали. Як виявилось, це була рамка металошукача. Через півгодини все було готово, але прохід через рамку затягнувся ще на годину. Як не намагався імператор, в рамці весь час щось дзвеніло. Врешті-решт, його охорона якось пояснила місцевим колегам, що у імператора – золоте серце, воно і дзвенить. Лише після цього імператора пропустили всередину.
Коли він зайшов у велике приміщення виявив, що стоїть всього один столик з биркою «Ж» і все. Більше нікого не виявилося. На питання охорони про те, де всі, колеги відповіли, що ви ж самі замовляли максимальний рівень безпеки, ось ми його і забезпечили. Решта зустрічаються на іншому кінці міста і взагалі, зустріч вже закінчилася і вони розлетілися. Отже ніяких погроз імператорові боятися не варто. Після цього, людям імператора запропонували принести свою їжу і пиття і після легкого перекушування, імператор відбув до свого літака, а над ним, весело кружляли охоронці на білих реактивних дельтапланах і бойових стерхах.
Джерело:
Росія – Абсолютне Зло, яке треба негайно знищити.
Смерть російськім окупантам, їхнім запроданцям та посіпакам. Слава Нації!





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Гіперзвуковий всепогодний ударний ракетоносець

Порядок відновлено. З Трампом все зрозуміло. Байден затверджений (Частина 2). Відео штурму Капітолію: «Смелєє, смєлєє… бистрєє, бистрєє…»

Між рядків